AcasăSPORTMircea Lucescu a fost atacat chiar de suporterii lui Dinamo Kiev. UEFA...

Mircea Lucescu a fost atacat chiar de suporterii lui Dinamo Kiev. UEFA nici măcar nu s-a sesizat! (FOTO)

Mircea-LucescuMircea Lucescu a fost atacat chiar de suporterii lui Dinamo Kiev. UEFA nici măcar nu s-a sesizat!

Mircea Lucescu, 75 de ani, are o relaţie foarte tensionată cu suporterii echipei pe care o antrenează, din cauza trecutului său de la Şahtior Doneţk.

Fanii lui Dinamo Kiev au afişat, în urmă cu o săptămână, la meciul de acasă cu Villarreal, 0-2, din Europa League, un banner ofensator la adresa lui „Il Luce”, cu un mesaj plin de ură rasială şi de etnie.

lucescu
Mircea Lucescu 75 de ani are o relaţie foarte tensionată cu suporterii echipei pe care o antrenează din cauza trecutului său de la Şahtior Doneţk

Reamintim că, în Ucraina, pot asista la meciuri un anumit număr de spectatori, cu respectarea normelor sanitare.

Mircea Lucescu e contestat la fiecare partidă

Relația tensionată dintre fanii lui Dinamo Kiev și antrenorul de 75 de ani continuă, în ciuda rezultatelor bune înregistrate de echipă (locul 1 în campionat, la 4 puncte în fața rivalei Șahtior).

La toate meciurile, ultrașii ucraineni scandează împotriva lui „Il Luce” din cauza celor 12 ani petrecuți de antrenorul român la Donețk.

Pe net, circulă imagini de la ultimul meci de campionat jucat de Dinamo. Într-un banner, ultraşii îi cer lui Lucescu să se spanzure, în timp ce în altul îl vor interzis la Kiev, printr-un mesaj rasist oribil: „Fără ţigani, vă rugăm„.

Nici clubul, nici forţele de ordine prezente la meci nu au luat vreo măsură împotriva fanilor din imagini! Rămâne de văzut care va fi şi reacţia UEFA.

author avatar
Andrei Ștefan
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger