AcasăSPORTMircea Lucescu: „Am fost la Bruxelles si simteam ca urmeaza sa se...

Mircea Lucescu: „Am fost la Bruxelles si simteam ca urmeaza sa se intample ceva”

Cu Sahtior, Mircea Lucescu a intalnit pe Anderlecht Bruxelles in dubla mansa, partide contand pentru calificarea in sferturile de finala ale Ligii Europa.

Lucescu, martor la tensiunile care au cuprins Bruxellesul in ultimele zile

Saptamana trecuta, pe 16 martie, „Il Luce” si echipa lui au aterizat la Bruxelles, unde a doua zi urma sa aiba loc partida cu Anderlecht. Au fost 48 de ore pline de tensiune, dupa cum le descrie Lucescu. „Simteam ca vor fi astfel de probleme. Chiar in ziua meciului cu Anderlecht, au fost probleme, dar nu la Molenbeek, ci la Forest”, a povestit Mircea Lucescu. Antrenorul Sahtiorului crede ca „belgienii ar fi trebuit sa se astepte la o reactie din partea teroristilor, dar uite ca au fost prinsi nepregatiti. Nu se poate sa intre cineva in aeroport fara niciun fel de control”.
Cu toate ca multa lume se teme de ce poate fi mai rau la „europeanul” din vara, Mircea Lucescu are un cu totul alt punct de vedere: „A fost un gest de o duritate si de o agresivitate inexplicabila. Totusi, viata continua, iar reactia tuturor ar fi aceea de a nu permite astfel de situatii. In mod normal, trebuie sa ne continuam viata de zi cu zi, asa cum am facut-o pana acum”.

Ofertat de Olympique Marseille

Pe ultima suta de metri a contractului sau cu Sahtior, „Il Luce” este asaltat cu oferte venite de la marile cluburi europene. Ultima propunere a primit-o din Franta. Olympique Marseille (foto) il vrea antrenor principal, scrie „foot01.fr”, singurul impediment fiind reprezentat de cota de piata ridicata a antrenorului roman.
Lucescu a mai fost cerut de OM si in 2011, insa negocierile s-au sistat in momentul in care a aflat de ele Rinat Ahmetov, miliardarul din Donetk. „Marsilia este un loc perfect pentru un antrenor. Cine nu ar vrea sa pregateasca pe OM?”, declara Lucescu la momentul respectiv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger