AcasăSPORTMircea, ajunge inca un milion!?

Mircea, ajunge inca un milion!?

Ahmetov spera sa bata palma cu Lucescu pentru prelungirea contractului

Conducerea clubului Sahtior Donetk nu concepe sa-l piarda pe Mircea Lucescu la finalul sezonului, chiar daca antrenorul roman isi doreste sa plece din Ucraina, tara macinata de un razboi separatist.

Ahmetov spera sa bata palma cu Lucescu pentru prelungirea contractului

Interviul prezentat de cotidianul turc „Milliyet” cu tehnicianul roman i-a pus in garda pe oficialii „minerilor”. Directorul general Sergei Palkin, mana dreapta a lui Rinat Ahmetov la Sahtior, a declarat ca viitorul lui Mircea Lucescu se va decide abia la sfarsitul sezonului, dupa disputarea ultimei etape de campionat. „Vom discuta inca o data cu Lucescu despre prelungirea contractului sau”, a incercat Palkin sa-i linisteasca pe fanii gruparii obligate sa paraseasca regiunea Donbas, controlata acum de separatistii pro-rusi.
Anuntul nu-i linisteste prea tare pe suporteri, dar presa ucraineana scrie ca este foarte posibil ca Ahmetov sa aiba un argument „de nerefuzat” la negocierile de peste o luna. In mod, lui Mircea Lucescu i se va propune o marire de salariu daca semneaza un nou angajament; de la 4 milioane de euro, cat castiga in prezent, antrenorul Sahtiorului ar urma sa primeasca 5 milioane, venit net, neconditionat de obtinerea vreunui trofeu. Totusi, pentru Lucescu, nu banii il pot determina sa se razgandeasca in privinta plecarii, ci strategia pe care o va adopta Ahmetov in privinta viitorului echipei. Concret, „Il Luce” doreste sa-i duca pe „mineri” la Cernauti, acolo unde formatia sa s-ar simti „ca acasa”, avand asigurata sustinerea comunitatii romane din zona. Nu in ultimul rand, „principalul” Sahtiorului isi doreste o reforma totala in prima liga din Ucraina si face presiuni in acest sens pentru ca Rinat Ahmetov sa demareze „tratativele” cu Federatia de la Kiev.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger