AcasăSPORTMioveni - Steaua 0-1 Victorie chinuita a Stelei

Mioveni – Steaua 0-1 Victorie chinuita a Stelei

Steaua Bucuresti a debutat cu o victorie in Liga I, in 2012, trupa lui Ilie Stan impunandu-se la limita, scor 1-0, in disputa cu CS Mioveni din deplasare.

Min. 94 – Este final de meci la Mioveni. Steaua obtine trei puncte importante, dar bucurestenii au avut mari emotii impotriva lanternei rosii din Liga I. Steaua a avut o evolutie consistenta in atac, dar nu si eficienta, in timp ce apararea lui Ilie Stan a lasat mult de dorit. In schimb, in ciuda evolutiei curajoase, formatia din Mioveni pare condamnata.

Min. 92 – Machado suteaza pe jos si Cobrea retine.

Min. 90 – Intra Radut in locul lui Tatu.

Min. 87 – Ayza trimite un sut-centrare din dreapta si Tatarusanu retine cu emotii.

Min. 86 – Machado vede si el cartonasul galben pentru tragere de timp.

Min. 84 – Tibi Balan suteaza pe jos si Cobrea retine.

Min. 82 – Intra Voiculet in locul lui Ilie Baicu. Bourceanu suteaza de la distanta, dar mingea se duce departe de poarta lui Cobrea.

Min. 80 – Iese Enache si intra Cosereanu.

Min. 76 – Enache vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Prepelita.

Min. 71 – Intra Tibi Balan in locul lui Raul Rusescu. Mutare nu tocmai pe placul fanilor stelisti.

Min. 71 – Claudiu Ionescu a vazut cartonasul galben.

Min. 63 – Steaua scapa pe contraatac, 3 contra 1, Machado intoarce pentru Florin Costea si atacantul Stelei suteaza putin pe langa poarta lui Cobrea. Florin Costea este si inlocuit dupa aceasta faza cu Andrei Prepelita.

Min. 61 – Gazdele au o actiune excelenta de atac, Ispir suteaza in forta din 15 metri si Tatarusanu respinge in extremis de sub transversala. Ocazie uriasa a gazdelor.

Min. 59 – Craciun centreaza inalt de pe dreapta, Zuluf reia cu capul, de langa Martinovici si mingea se duce putin pe langa poarta lui Tatarusanu.

Min. 53 – Cosmin Nastasie a intrat in locul lui Radu Barbu.

Min. 48 – Chiriches vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Claudiu Ionescu.

Min. 47 – Sutul lui Cristi Tanase este respins in corner de un fundas de la Mioveni.

22.32 – Jucatorii de la CS Mioveni au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Mioveni. Dupa 45 de minute, Steaua are avantaj minim pe tabela, 1-0. Elevii lui Ilie Stan au controlat in mare masura jocul. Gazdele au cautat sa dea replica pe contraatac, dar i-au dat rareori emotii lui Tatarusanu.

Min. 41 – Zuluf centreaza periculos de pe stanga, din prima, dar Claudiu Ionescu si Ayza nu ajung la balon.

Min. 40 – Parvulescu centreaza de pe stanga, Machado reia cu capul si Cobrea respinge in extremis in corner.

Min. 35 – Craciun vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Florin Costea.

Min. 32 – Cristi Tanase face un fault inutil la Ayza si vede cartonasul galben. Ritmul meciului s-a mai domolit, dupa o prima jumatate de ora dominata copios de Steaua, cu exceptia a doua-trei actiuni ofensiv timide ale gazdelor.

Min. 24 – Florin Costea il lanseaza excelent pe Tatu, acesta deviaza cu capul si mingea trece pe langa poarta adversa.

Min. 21 – Cristi Tanase suteaza periculos de la 25 de metri, putin pe langa poarta adversa.

Min. 17 – Enache rateaza cea mai mare ocazie a gazdelor. Scapat singur cu Tatarusanu, jucatorul celor de la Mioveni a sutat mult peste dintr-o situatie ideala.

Min. 15 – Tatarusanu acuza o accidentare la mana si primeste ingrijiri medicale.

Min. 12 Mioveni – Steaua 0-1. Rusescu puncteaza cu un sut din prima, cu stangul, la coltul lung, dupa un corner executat de stelisti de pe partea stanga a terenului.

Min. 7 – Claudiu Ionescu suteaza frumos, din lovitura libera de la 25 de metri mult lateral dreapta si Tatarusanu respinge cu emotii de sub transversala.

Min. 4 – O combinatie de senzatie a stelistilor il aduce pe Florin Costea in pozitie ideala, dar fostul atacant al Craiovei suteaza slab, pe langa poarta.

Min. 3 – Cristi Tanase are prima mare ocazie a meciului. Sutul sau din 18 metri este scos in extremis de sub transversala de Cobrea.

21.31 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Mioveni. Terenul se prezinta momentan in conditii acceptabile. In tribune sunt circa 7-8.000 de spectatori.

Mioveni, antrenata de Marian Pana, incepe cu Cobrea – Craciun, Iordache, Barbu, Baicu – Enache, Olteanu, Ispir, Zuluf – Ionescu, Ayza. Rezerve sunt Popescu, Stoica, Nastasie, Mandea, Voiculet, Cosereanu, Nila.

Steaua, antrenata de Ilie Stan, incepe cu Tatarusanu – Martinovici, Chiriches, Geraldo, Parvulescu – Tatu, Bourceanu, Cristi Tanase, Florin Costea – Rusescu, Machado. Rezerve sunt Stanca, Iliev, Dananae, Prepelita, Balan, Radut, Nikolic.

author avatar
Cristi Ionita
2.104 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger