AcasăSPORT"Ministrul Apararii" este in stare grava: Stefanescu se hraneste artificial!

„Ministrul Apararii” este in stare grava: Stefanescu se hraneste artificial!

Fostul capitan al echipei nationale si al Universitatii Craiova a fost externat din Spitalul Militar Bucuresti si urmeaza acasa, la Brasov, un tratament naturist pentru cancerul pulmonar de care sufera.

Costica Stefanescu detine recordul de meciuri jucate (490) in Liga 1

Numele lui Costica Stefanescu ramane gravat pe veci in istoria legendelor fotbalului romanesc, cele 490 de prezente ale sale pe prima scena reprezentand recordul all-time. In ultimele zile, starea de sanatate a celui supranumit „Ministrul Apararii” s-a deteriorat, medicii de la Spitalul Militar din Capitala acceptand ca familia sa-i continue acasa tratamentul pentru cancerul pulmonar. Apropiatii fostului mare jucator sustin ca Stefanescu nu mai poate manca pe cale naturala si se hraneste artificial. „Vorbeste foarte greu, oboseste imediat si a slabit mult”, afirma prietenii de familie, conform „gsp.ro”. Ultima speranta pentru viata celui mai mare fundas din istoria Romaniei sunt produsele naturiste. De mentionat ca familia ar fi incercat sa-l duca pe Costica Stefanescu la o clinica de specialitate din Cuba, insa, din diverse motive, acest lucru nu s-a mai realizat; din cate se pare, nici doctorii nu si-ar fi dat acordul pentru un asemenea drum.

Pe langa fostii coechipieri din generatia „Craiovei Maxima”, Stefanescu a fost vizitat zilele trecute si de Anghel Iordanescu, al carui asistent a fost in 1994, la Cupa Mondiala, momentul de maxima glorie al echipei nationale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
909 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger