AcasăSPORTMilionarul Richard Mille sponsorizeaza echipa Lotus F1

Milionarul Richard Mille sponsorizeaza echipa Lotus F1

Un pasionat al curselor de masini, Richard Mille devine partenerul echipei Lotus F1

Dupa Rolex, Hublot, IWC Schaffhausen si TAG Heuer, inca un brand de ceasuri intra in lumea intrecerilor de Formula 1. Richard Mille tocmai a semnat un contract de doi ani cu Lotus F1 Team, devenind astfel partenerul oficial al echipei britanice de Formula 1.

Bolizii Lotus vor fi de acum cronometrati cu super ceasurile de lux Richard Mille
Un pasionat al curselor de masini, Richard Mille devine partenerul echipei Lotus F1

Richard Mille a fondat brandul care ii poarta numele in 2001, iar de atunci piesele sale de masurat timpul s-au bucurat de un succes fara precedent in industria orologera de lux. Vizionarul intreprinzator francez si-a asigurat de la inceput o mega vizibilitate, asociindu-si numele cu sportivi de performanta precum pilotul brazilian Felipe Massa, vedeta tenisului Rafael Nadal sau sprinterul jamaican Yohan Blake.

Astfel, colaborarea cu cei de la Lotus nu face decat sa urmareasca aceeasi reteta de succes. Numele brandului va fi inscriptionat atat pe echipamentele pilotilor Kimi Räikkönen si Romain Grosjean, cat si pe masinile Lotus. Pentru a marca aceasta colaborare, Richard Mille va realiza un ceas in editie limitata, folosind materiale si tehnologie de ultima ora.

author avatar
Dragos Popescu
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger