AcasăSPORTMilioane de fani sunt in pragul disperarii! Unul dintre cei mai iubiti...

Milioane de fani sunt in pragul disperarii! Unul dintre cei mai iubiti sportivi si-a anuntat retragerea!

Iubitorii sportului si-au mai pierdut un idol, problemele medicale si rezultatele dezastruoase punand capat unei cariere impresionante.

Are 37 de ani si este triplu campion mondial K1 (2003, 2004, 2008), insa pentru Remy Bonjasky cariera de luptator pare ca a apus de-a binelea.

Olandezul de origine surinameza si-a anuntat, sambata seara, retragerea din activitatea competitionala, dupa ce a fost macelarit de Tyrone Spong in gala „Glory 5: Londra”.

Bonjasky a fost facut knock-out in repriza a doua, cu un croseu de stanga fulgerator.

A fost a doua infrangere consecutiva a lui Bonjasky, dupa cea suferita in fata lui Jamal Ben Saddik, la Saitama, de Anul Nou, si inca un meci ce a demonstrat ca olandezul nu mai poate ajunge la nivelul de alta data.

Satul sa piarda si sa se faca de ras, Bonjasky si-a anuntat coechipierii de la Golden Glory ca nu mai este dispus sa urce in ring, mai ales ca au revenit problemele la ochi ce l-au scos din circuit in perioada 2009-2012.

Foarte probabil, Bonjasky se va dedica meciurilor demonstrative si Academiei sale pe care a deschis-o in Almere (Olanda), in septembrie 2010.

Poreclit „Gentlemanul Zburator”, Bonjasky a impresionat, de-a lungul carierei, prin stilul sau exploziv si a adunat un palmares urias de 77 de victorii si numai 17 infrangeri, majoritatea suferite in fata unor adversari de legenda.

author avatar
Cristi Ionita
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger