AcasăSPORTMiliardarul Paszkany blocheaza investitorii de la “U Cluj”

Miliardarul Paszkany blocheaza investitorii de la “U Cluj”

Lui Paszkany nu-i mai ajung doar CFR-istii

Deja confirmata plecare a lui Florian Walter de la formatia clujeana l-a facut boss-ul de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, sa demareze o actiune de „gonire” a tuturor celor interesati sa negocieze cumpararea gruparii „U” Cluj.

Lui Paszkany nu-i mai ajung doar CFR-istii

CFR Cluj a gasit modul prin care sa elimine concurenta din oras si sa poata juca pe „Cluj Arena” ori de cate ori pofteste.

"U" Cluj ar putea fi satelitul lui CFR

Florian Walter va pleca la Petrolul Ploiesti, dar toti investitorii care au incercat sa plateasca cele 3,5 milioane de euro cerute de patronul Universitatii au fost avertizati sa stea in banca lor. Arpad Paszkany a anuntat, in mediile oamenilor de afaceri din oras, ca daca cineva va incerca sa cumpere”U”Cluj, atunci se va frige serios. „U”Cluj a ramas cu doar trei jucatori in lot si a suplinit celelalte posturi cu juniori, iar „robinetul” a fost inchis de Walter, astfel ca team-ul pregatit de Claudiu Niculescu va concura serios pentru evitarea retrogradarii. Arpad Paszkany vrea sa joace neaparat pe „Cluj Arena” in grupele UEFA Champions League, astfel ca nu doreste sa fie deranjat de nimeni. Paszkany stie cpa, daca nu se gaseste un investitor pentru „U”, echipa va trece sub tutela autoritatilor locale, adica a prietenului Emil Boc, noul primar al Clujului.

author avatar
Sebastian Stan
2.510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger