AcasăSPORTMiliardarul Niculae, implorat de fani sa impiedice scufundarea planetei

Miliardarul Niculae, implorat de fani sa impiedice scufundarea planetei

Ioan Niculae este vazut ca un salvator al Rapidului

La meciul cu Astra, disputat luni seara si incheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 2-0, patronul gruparii oaspete a fost aclamat pe stadion mai ceva ca George Copos in anii ’90.

Ioan Niculae este vazut ca un salvator al Rapidului

Rapidul este mai aproape de Liga 2 decat de cupele europene, esecul cu Astra ducand echipa lui Marian Rada pe locul 9, cu 19 puncte, doar cinci peste Otelul, prima formatie sub linia retrogradarii. De altfel, chiar antrenorul Rada a vorbit la conferinta de presa despre revenirea giulestenilor in esalonul secund: „Echipa labila psihic si chiar mi-e teama ca putem ajunge foarte jos in clasament. Nu stiu, poate ar fi mai bine la retrogradare. Imi aduc aminte ca in Divizia B aveam 20-30.000 de oameni in tribune, iar apoi, dupa 1990, am cistigat zece trofee”. In disperare de cauza, infocati fani rapidisti fac apel la miliardarul Ioan Niculae, cerandu-i sa salveze clubul din falimentul spre care se indreapta. Luni seara, pe „Giulesti”, liderul suporterilor, Gigi Corsicanu’, s-a imbratisat cu boss-ul de la InterAgro, pe care l-a intampinat cu urmatorul mesaj: „Bine ati venit in Giulesti! Va asteptam sa preluati clubul, domnule Niculae!”. Referitor la aceasta posibilitate, cel mai bogat roman a declarat: „Au fost unele discutii cu George Copos acum doi ani. In continuare ma intereseaza Rapidul, dar se poate cumpara doar in anumite conditii, nu degeaba, ci cu multi bani. George vrea sa vanda Rapidul cu un euro si aici mi-e teama. In momentul in care vinzi clubul cu un euro, pe undeva este o problema”.

Dragomir vede o fuziune Astra – Rapid

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, considera ca Ioan Niculae ar da cea mai tare lovitura prin achizitionarea clubului Rapid. De altfel, „Corleone” este de parere ca cele doua echipe s-ar putea lupta la titlu daca si-ar uni loturile de jucatori: „S-a saturat si Copos, vede ca din fotbal nu se castiga. Ioan Niculae este unul dintre cei mai pricopsiti oameni din Romania si va dati seama ce ar insemna sa faca o echipa din astea doua loturi?”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger