AcasăSPORTMiliardarul Ahmetov doteaza Spitalul Universitar cu aparatura medicala

Miliardarul Ahmetov doteaza Spitalul Universitar cu aparatura medicala

Mircea Lucescu, vizitat la spital de Rinat Ahmetov

Managerul unitatii, Catalin Carstoiu, a fost rugat de omul de afaceri ucrainean sa faca o lista cu tot ce lipseste sectiei unde este internat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, vizitat la spital de Rinat Ahmetov

Cele doua vizite pe care le-a efectuat in Bucuresti in aceasta luna i-au aratat miliardarului Rinat Ahmetov un sistem medical romanesc cu personal extrem de bine pregatit, dar avand lipsuri la nivelul infrastructurii. „Am incredere in doctorii de aici, sunt profesionisti si vreau sa le multumesc personal pentru ca fac tot posibilul ca Mircea Lucescu sa revina cat mai repede pe banca Sahtiorului”, sunt cuvintele rostite de afaceristul ucrainean dupa primul contact cu Spitalul „Universitar”.

Spitalul "Universitar", amplasat pe Cheiul Dambovitei din Capitala

„National” va poate dezvalui ca Rinat Ahmetov l-a rugat pe Catalin Carstoiu, managerul unitatii de pe Splaiul Independentei, sa intocmeasca urgent o lista cu tot ce lipseste sectiei unde este internat „Il Luce”: „Vreau sa dotez acest salon cu orice are nevoie, sa-mi spuneti care este aparatul cel mai important care va lipseste!”.

Avere de 16 miliarde de euro

Miliardarul ucrainean, prezentat managerului Spitalului "Universitar"

Rinat Ahmetov este cel mai bogat investitor din fotbalul est-european, averea oligarhului ucrainean ridicandu-se la 16 miliarde de euro. Are peste 200.000 de angajati, cele mai importante companii ale sale fiind Metinvest (industria miniera), DTEK (industria energetica), First Ukrainian International Bank si Renaissance Credit (industria bancara).

Spiridon conduce cantonamentul din Emirate

In absenta lui Mircea Lucescu si cu Alexandru Spiridon la timona, echipa Sahtior Donetk efectueaza un stagiu de pregatire la Dubai, in Emiratele Arabe Unite. „Minerii” au jucat, deja, doua „amicale”, bifand o victorie si o infrangere. In primul meci, Sahtior a pierdut la penalty-uri disputa cu echipa olimpica a Uzbekistanului, pentru ca sambata seara, ucrainenii sa treaca de Etoile du Sahel (Tunisia), scor 4-1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
773 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai bine ar recunoaste ca o are pe constiinta pe fata omorita de fiul lui .Pina nu vor ajunge toti trei(el.fiul,nora)accidentati sau morti in accidente de circulatie nu se va face dreptatwe.Rusine voua

  2. Miliardarii nostrii zgarciti nu ar fi facut asa ceva niciodata…. Vi-i imaginati voi pe Tiriac, Patriciu, Vantu, Voiculescu, si ceilalti fruntasi din „Top Forbes 300” facand asa o fapta buna , donatii in aparaturi medicale foarte necesare unuia dintre spitalele cele mai mai mari din bucuresti ..?
    Dimpotriva, ei s-ar fi oferit sa ajute la „capusarea” achizitiilor de aparatura medicala (binenteles , sa obtina comisioane uriase)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger