AcasăSPORTMiliardarul Adamescu negociaza preluarea campioanei Otelul!

Miliardarul Adamescu negociaza preluarea campioanei Otelul!

Gruparea de la Dunare a fost scoasa la vanzare, iar Marius Stan, mandatat de proprietarul ArcelorMittal, i-a propus potentului om de afaceri sa devina actionar majoritar la echipa galateana.

Adamescu se implica in fotbal

Dupa ce indienii de la ArcelorMittal s-au retras undeva in umbra, Consiliul de Administratie al FC Otelul l-a delegat pe Marius Stan sa gaseasca investitori la echipa. Potrivit ziarului „Viata libera” din Galati, Dan Grigore Adamescu si Radu Calin vor sa devina actionari principali la club. Se spune ca actele ar fi ca si parafate, iar de la inceputul anului viitor, noii proprietari vor intra in paine. Din informatiile furnizate de mass-media locala, in acest moment, la Otelul Galati se afla in derulare un audit financiar.

Cine sunt viitorii proprietari?

Otelul a fost revelatia sezonului 2010-2011

Locul 4 din top 500 cei mai bogati romania, Dan Grigore Adamescu are o avere estimata la 900 de milioane de euro. Adamescu va deveni, insa, al doilea din top 5 care va intra in fotbal, dupa ce numarul 3, Ioan Nicolaie (cu o avere estimata la 1 miliard de euro) detine FC Astra Ploiesti. Adamescu s-a implicat deja la clubul din Galati. Astfel, in perioada in care echipa a avut meciuri de Liga Campionilor in Bucuresti, jucatorii au fost cazati la Hotelul InterContinental, acolo unde afaceristul este actionar. In plus, „Astra Asigurari” este deja unul dintre sponsorii formatiei de la Dunare. Numele lui Dan Grigore Adamescu mai este asociat cu Baumeister, Mega Construct, Unirea Shopping Center, City Business Center, Modern Business Center, Rex, Pullman, ziarul Romania Libera, MegaVision si/sau Flamingo. Radu Calin detine Compania Mobilis si a mai invesit in fotbal, fiind actionar la FC Politehnica Iasi.

author avatar
Sebastian Stan
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger