AcasăSPORTMiliardarii Copos si Adamescu si-au impartit finala Europa League

Miliardarii Copos si Adamescu si-au impartit finala Europa League

De aseara, finalistele Europa League, Athletic Bilbao si Atletico Madrid, au sosit in capitala Romaniei, pregatind marea confruntare de miercuri. Spaniolii sunt cazati la doua dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti, care le-au oferit ca bonus, petrecerea de dupa.

George Copos simte cum e sa scoti bani din fotbal

Cu doua zile inainte de prima finala de cupa europeana la fotbal desfasurata in Romania, Atletico Madrid si Athletic Bilbao au sosit la Bucuresti. Cele doua echipe sunt cazate la stabilimentele patronate de George Copos si Dan Grigore Adamescu, care si-au impartit frateste cele doua finaliste.

Dan Grigore Adamescu s-a dat cu Atletico Madrid

Patronul Rapidului, mai calit in ale fotbalului, a adaugat in uniforma angajatilor de la Crowne Plaza o esarfa de la clubul basc, pentru ca jucatorii lui Marcelo Bielsa sa se simta ca acasa.

Copos nu a pierdut nimic, deoarece Athletic a rezervat tot hotelul, asa ca productia va merge din plin. Atletico Madrid nu va beneficia de aceeasi liniste la Intercontinental, spaniolii rezervand doar patru etaje din luxosul hotel din centrul Capitalei. Oricum, ambii patroni au oferit ca bonus petrecerea pentru sarbatorirea trofeului. Unul dintre ei se va bucura mai mult, deoarece o singura echipa va pleca cu trofeul acasa.

Minimum 20.000 de fani iberici vin la Bucuresti

Athletic Bilbao si Atletico Madrid sunt printre cele mai iubite echipe din Primera Division, astfel ca organizatorii se asteapta ca la Bucuresti, pentru marele meci, sa ajunga, astazi si maine, peste 20.000 de iberici. Acestia vor sosi cu ajutorul unor chartere, minimum 60, care vor ateriza pe Aeroportul Otopeni. Pentru a evita incidentele dintre fani s-a luat in calcul varianta de a rezerva doua dintre pistele Aeroportului special pentru avioanele cu suporteri spanioli, iar acestea vor fi alese in sectoare opuse. De asemenea, sustinatorii lui Atletico Madrid si Athletic Bilbao se vor deplasa prin Bucuresti pe trasee bine determinate si alese in asemenea maniera incat ultrasii celor doua echipe sa nu se intalneasca. Mai mult, oficialitatiile cauta pe cat posibil sa evite incidentele, astfel ca grupurile de fani vor fi supravegheate pe strazile din jurul stadionului cu peste 100 de camere video.

author avatar
Sebastian Stan
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger