AcasăSPORTMiliardari romani undercover, prezenti la superfinala Roland Garros "ucisa" de ploaie!...

Miliardari romani undercover, prezenti la superfinala Roland Garros „ucisa” de ploaie!

Ploaia a facut legea pe arena "Phillipe Chatrier"

Daca finala feminina de la Roland Garros a fost o adevarata „executie in direct”, Maria Sarapova surclasand-o pe Sara Errani, finala masculina de ieri de la Paris a reprezentat un adevarat thriller, cu rasturnari fabuloase de situatii si o ploaie care a intrerupt confruntare in mod de-a dreptul agasant.

Ploaia a facut legea pe arena "Phillipe Chatrier"

In ciuda faptului ca Rafael Nadal era considerat favorit cert in fata lui Novak Djokovic, duelul pentru potul cel mare de la Roland Garros s-a consumat poticnit.

Djokovic spera sa puna sub semnul intrebarii suprematia lui Rafa pe zgura

De altfel, la ora inchiderii editiei, rezultatul final nici macar nu a putut fi aflat, avand in vedere revenirea spectaculoasa a lui „Nole” din setul trei, dar mai ales sacaitoare ploaie care s-a abatut, ieri, in reprize, asupra capitalei Frantei.

Nadal a cedat in finala primul set de la editia din acest an a Roland Garros

Rafael Nadal, de sase ori campion la ultimele sapte editii ale turneului francez, si-a demonstrat valoarea in primele doua seturi, pe care le-a si castigat, scor 6-4, 6-3, disputa fiind intrerupta apoi pentru 45 de minute, evident, din cauza intemperiilor. Spaniolul nu a mai fost acelasi la revenirea de la vestiare. Ploaia i-a priit de data aceasta lui Djokovic, care a zburdat pe teren, si-a asigurat setul al treilea, cu 6-2, si avea 2-1 si serviciul in actul al patrulea, moment la care jocul s-a intrerupt din nou, pentru mai bine de o ora. Organizatorii s-au vazut nevoiti sa ceara scuze participantilor, dar mai ales publicului. De remarcat faptul ca, in tribunele arenei „Philippe Chatrier”, la marea finala Nadal – Djokovic, au fost prezente o sumedenie de VIP-uri, printre care si numerosi miliardari romani, veniti incognito la Paris, pentru a nu rata marele regal de tenis.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger