AcasăSPORTMilanezul Galliani a baut dupa MM

Milanezul Galliani a baut dupa MM

Galliani a sarit la bataie cu fanii "viola"

Incidente regretabile, duminica seara, la Firenze, in timpul partidei pe care echipa din localitate a disputat-o in compania Milanului. In centrul atentiei, vicepresedintele celui mai galonat club din istoria Italiei, Adriano Galliani.

Galliani a sarit la bataie cu fanii "viola"

Recunoscut drept un factor de echilibru intr-un fotbal italian macinat de scandaluri si coruptie, iata ca si Adriano Galliani poate fi un MM Stoica „manios si degraba varsatoriu de sange”, vezi episodul din 2005, cu lovirea unui spectator in Ghencea, la meciul Steaua – CFR Cluj. S-a intamplat in deplasarea Milanului de la Firenze (2-2 pe „Artemio Franchi”), cand vicepresedintele „rosso-nerrilor” a fost la un pas sa se bata cu un suporter „viola” aflat in tribuna oficiala. Conform „Gazzetta dello Sport”, incidentul a pornit de la o decizie a arbitrului, care i-a acordat cartonas rosu direct lui Tomovici pentru un fault la El Shaarawy.

Se pare ca Adriano Galliani ar fi aplaudat curajul „centralului”, gest care a atras furia „ultrasilor” toscani, de aici si pana la insulte, amenintari, monede si bete aruncate inspre „vicele” Milanului nefiind decat un drum extrem de scurt. Conducatorii Fiorentinei si-au prezentat scuze pentru reactia fanilor, insa l-au acuzat pe Galliani ca a vrut sa loveasca un copil care avea invitatie in zona VIP.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger