AcasăSPORTMike Tyson și un pumn care îl costă 450.000 de dolari

Mike Tyson și un pumn care îl costă 450.000 de dolari

Este știut faptul că, în urmă cu un an, celebrul Mike Tyson a intrat într-o altercație, în avion (o cursă de linie a companiei JetBlue), cu un bărbat pe nume Melvin Townsend. În timpul conflictului, fostul boxer și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe bărbat, lucru surprins și de camerele video din aeronavă.

Potrivit Daily Mail, Townsend solicită acum despăgubiri în valoare de 450.000 de dolari după ce au apărut imagini cu el fiind lovit de fostul campion mondial la categoria grea. Incidentul a avut loc pe 20 aprilie 2022.

Townsend – care a fost de  două ori în închisoare și a fost descris drept un „escroc criminal” – a fost văzut hărțuindu-l pe Tyson încă de la urcarea în avion. Din rândul din spate, acesta i-a strigat tot felul de vorbe marelui Tyson, până când „Iron Mike” și-a ieșit din minți.

Avocatul Alex Spiro – care îl apără pe Tyson – a primit o scrisoare de la reprezentantul lui Townsend, Jake Jondle, în care îi detaliază condițiile impăcării. Acesta a scris: „Dacă nu putem ajunge la un acord, vom continua să pregătim cazul domnului Townsend pentru introducerea unui proces”. Cu toate acestea, avocatul legendei boxului și-a asigurat în mod public clientul că „nu va fi tulburat” de presiunile care se fac asupra sa în urma acestui scandal.

Echipa lui Tyson susține că el a fost provocat în repetate rânduri, ba chiar se pare că ar fi vorba și despre o sticlă cu apă aruncată de Townsend către Mike.

author avatar
Mihail Ioan
513 afisari

1 COMENTARIU

  1. Metoda fumata de facut bani , in America totu-i posibil pentru orice escroc sa faca bani . pipițele sint specialiste acolo , daca te uiți la ele spun ca le-ai dezbracat din priviri si vor milioane .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger