AcasăSPORTMike Tyson, acuzat din nou de viol. Victima cere daune de 5...

Mike Tyson, acuzat din nou de viol. Victima cere daune de 5 mil. $

mike tysonMike Tyson, acuzat din nou de viol. Victima cere daune de 5 mil. $

Mike Tyson a fost acuzat din nou de viol, de o altă femeie, care a depus plângere că ar fi agresat-o într-o limuzină la începutul anilor ’90 în apropiere de New York, potrivit unui document judiciar.

Fostul pugilist a mai fost judecat în 1992 pentru viol, după acuzaţia manechinului Desiree Washington, care avea 18 ani la momentul faptelor. Tyson a petrecut trei ani în spatele gratiilor.

Fapta ar fi avut loc la începutul anilor ’90

Treizeci de ani mai târziu, o femeie, care a ţinut să rămână anonimă în procedură a depus plângere pentru „viol” la începutul lunii ianuarie în faţa unui tribunal civil din comitatul Albany. Ea a cerut 5 milioane de dolari daune morale, potrivit New York Post.

Procedura a fost posibilă graţie unei legi din statul din New York intrată în vigoare la finele lunii noiembrie şi care permite, timp de un an, victimelor agresiunilor sexuale să reclame faptele în proces civil fără invocarea prescripţiei.

Victima a afirmat că l-a întâlnit pe fostul boxer la începutul anilor ’90 într-o discotecă, apoi l-a urmat în limuzina sa, unde el a agresat-o înainte de a o viola. Femeia a invocat sechele fizice şi, mai ales, psihice, care au urmărit-o de-a lungul anilor

author avatar
Andreea Vlad
294 afisari

3 COMENTARII

  1. „că ar fi agresat-o într-o limuzină la începutul anilor ’90 în apropiere de New York”
    Si de ce nu s-a dus vita imputita in 1990 direct la Melitzia murikana? A trebuit sa treaca 33 de ani ca sa-si aduca aminte ca i-a bagat ala sconcsul in scorbura??? Sictair proasta dreaq, esti in foame de bani?

  2. Alta prigorie ce se da accidentata-n instalatie.
    Ii umbla paienjenii prin matze de foame, dar are spernata ca doctrina mee too o scoate din foame.
    Plina lumea de astfel de paduchioase!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger