AcasăSPORTMike Tyson a bifat a patra nunta

Mike Tyson a bifat a patra nunta

Fostul boxer american Mike Tyson (45 de ani) s-a recasatorit in Las Vegas cu Lakiha Spicer (32 de ani), femeia cu care se casatorise si in 2009.

Mike Tyson, fostul campion mondial de box la categoria grea, s-a casatorit pentru a patra oara. Tyson s-a insurat cu Lakiha Spicer, cea cu care se casatorise si in urma cu doi ani.

Daca in 2009 cei doi s-au luat intr-o ceremonie privata, la numai zece zile dupa moartea lui Exodus, fetita de patru ani a fostului boxer, acum, Mike si Lakiha au organizat o petrecere cu aproape 1.000 de invitati.

Ceremonia a fost una cu iz musulman, iar fiecare invitat a primit cadou o traista cu dulciuri. Cunoscut drept un tip violent (a facut inchisoare pentru viol), Tyson i-a impresionat pe invitati cu noua sa atitudine, una mult mai joviala si pacifista.

Mike s-a declarat extrem de fericit de situatia in care se afla si norocos ca are o sotie si copii intelegatori. Mike Tyson a mai fost casatorit cu Robin Givens si Monica Turner si are cel putin sapte copii cunoscuti (Rayna, Amir, Miguel, Milan, Morocco, Mikey şi D’Amato).

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger