AcasăSPORTMii de suporterii in Piata Universitatii dupa calificarea Stelei in primavara europeana...

Mii de suporterii in Piata Universitatii dupa calificarea Stelei in primavara europeana VIDEO

Jucatorii echipei Steaua au sarbatorit, alaturi de suporteri, in Piata Universitatii, calificarea in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce formatia bucuresteana a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formatia cipriota AEK Larnaca, in ultima etapa a Grupei J.

Fanii au inceput sa se stranga in Piata Universitatii dupa aproximativ o jumatate de ora de la finalul partidei de pe Arena Nationala, circulatia fiind oprita in sensul de mers spre Piata Romana. Autocarul cu jucatorii Stelei a ajuns in piata la ora 00.50, fotbalistii coborand din autocar si bucurandu-se alaturi de fani. Jucatorii au cantat impreuna cu fanii si au scandat impotriva echipelor rivale din Bucuresti. Si antrenorul Ilie Stan a coborat din autocar, pentru a sarbatori alaturi de fani.

Steaua, in primavara europeana. Vezi golurile din meciul cu AEK Larnaka! VIDEO

Ce mesaj ia trimis Copos lui Becali dupa ce Steaua s-a calificat in 16-imile Europa League!

Jucatorii Stelei au continuat sa cante si scandeze la microfonul autocarului. Autocarul Stelei a parasit zona dupa aproximativ un sfert de ora de la sosirea in piata. Cei aproximativ 2.000 de suporteri prezenti au multumit echipei pentru performanta obtinuta si au inceput si ei sa plece.

[youtube]N00gX15zsqM[/youtube]

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formatia cipriota AEK Larnaca, in ultima etapa a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost invinsa de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile stelistilor au fost marcate de Rusescu ’55 din penalti si Nikolici ’70, ’85, in timp ce pentru ciprioti a inscris Gorka Pintado, in minutul 61.

 

author avatar
Ciprian Purice
857 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger