AcasăSPORTMihaita Bataiosu' a facut scandal si-n Macedonia

Mihaita Bataiosu’ a facut scandal si-n Macedonia

Mihai Stoica mai are emotii in dosarul "Transferurilor"

Scene incredibile petrecute in tabara campioanei Romaniei: managerul general al clubului Steaua Bucuresti s-a facut de bafta la Skopje, fiind dat pe mana judecatorilor dupa un scandal provocat luni seara.

Mihai Stoica este cel mai dur conducator din Liga 1

Razboiul personal dus de Mihai Stoica, numarul 1 la Steaua dupa incarcerarea patronului Gigi Becali, cu o parte a presei sportive si-a consumat in capitala Macedoniei cel mai serios episod. De la amenintari si injuratori ordinare, „dar asa e la fotbal” (n.n. – MM dixit), s-a ajuns la agresiuni fizice si psihice. Bodyguarzii care au insotit lotul campioanei Romaniei la Skopje si-au incordat muschii in fata Alexandrei Tanasescu, reportul PRO TV trimis la fata locului. Scena nu doar ca s-a petrecut sub privirile lui Mihai Stoica, dar chiar el le-a ordonat „gorilelor” sa actioneze! Din imaginile difuzate de televiziunea Sport.ro, se vede cum unul dintre bodyguarzi ii smulge jurnalistei telefonul din maini dupa ce, in prealabil, MM incercase in zadar sa invinga cerbicia Alexandrei. Victima managerului din Ghencea a primit ingrijiri medicale la spitalul din Skopje (doctorii i-au bandajat o mana), acolo unde i s-a eliberat si un certificat medico-legal.

Politistii au dat buzna in camerele stelistilor

Incidentul provocat de Mihai Stoica a luat o amploare nemaiintalnita la un meci international. Luni noapte, in jur de ora 00.00, reprezentati ai Politiei au ajuns la hotelul in care a fost cazata delegatia Stelei, pentru a face verificari in vederea identificarii agresorului. In fata oamenilor legii, MM si-a recunoscut faptele, insa a refuzat initial sa mearga la sectie pentru a fi audiat, strigandu-le oamenilor legii ca el este cetatean al Uniunii Europene si ca are drepturi care trebuie respectate! Convins relativ usor ca nu este bine sa opuna rezistenta, Stoica a acceptat sa-i insoteasca pe politisti, petrecandu-si intreaga noapte intr-o sectie din Skopje.

Bodyguard? Care bodyguard? Nu cunosc!

La audieri, Mihai Stoica a negat ca a venit insotit in Macedonia de garzi de corp. Le-a declarat anchetatorilor ca nu-i cunoaste pe cei care au agresat jurnalistii, acestia nefiind nici angajati de FC Steaua, nici cazati in acelasi hotel cu echipa! „Am vazut pe tunel cum Alexandrei i-a fost imobilizata mana de catre un bodyguard, apoi managerul i-a smuls telefonul. Am aflat apoi ca bodyguardul care a bruscat-o cel mai rau ar avea antecedente grave, penale, iar oamenii de la Steaua vor sa ascunda acest lucru, asa ca l-au facut «disparut»”, a povestit un ziarist de la ProSport, martor la incident.

Amendat cu 400 de euro

Insotit de un avocat, MM s-a prezentat si marti dimineata la Politie pentru ultimele audieri. Imediat, managerul Stelei a fost dus la Tribunalul din Skopje, unde a pledat vinovat in fata judecatorilor macedoneni. Pedeapsa primita: o amenda de 400 de euro si suportarea tuturor cheltuielilor de judecata. „Gata, s-a terminat! Gata! Stati degeaba aici, gata, s-a terminat!”, au fost singurele cuvinte aruncate jurnalistilor la iesirea din Tribunal de un Mihai Stoica.

PRO TV il reclama la Federatie

Prompta, dar total neinspirata reactia PRO TV, care a ales mai degraba sa-l dojeneasca pe Mihai Stoica, dupa tonul comunicatului de presa remis de postul din Pache Protopopescu: „PRO TV isi exprima regretul ca o comunitate uriasa cu ani de glorie si care a contribuit la succesul romanilor a ajuns sa fie reprezentata de singurul angajat care si-a lovit un suporter in timpul unui joc oficial si singurul manager general caruia patronul i-a retras dreptul de semnatura pentru antecedente cunoscute public. Intrucat PRO TV nu considera ca Mihai Stoica reprezinta Steaua Bucuresti, a luat decizia de a depune plangere impotriva team-managerului echipei. Plangerile vor ajunge la FRF si la UEFA”.

El este MM Stoica:

… stelistul care a lovit cu pumnul un suporter la partida Steaua – CFR, din 2005;

… stelistul care, acum doi ani, a batut un nuntas prezent la o petrecere in acelasi hotel din Medias in care era cazata si echipa bucuresteana;

… stelistul care era sa fie linsat, anul trecut, de Dumitru Costica, antrenor cu portarii la Concordia Chiajna, pe care, in prealabil, il jignise prin cateva remarce;

… stelistul care, in vara, la un meci de pregatire din Austria, a-njurat ca la usa cortului un roman venit sa urmareasca la lucru campioana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger