AcasăSPORTMihai Stoica: "Stadionul Giulesti ar trebui sigilat. E o ruina plina cu...

Mihai Stoica: „Stadionul Giulesti ar trebui sigilat. E o ruina plina cu huligani!”

MM Stoica accepta cel mai greu condamnarea la inchisoare (foto: ofsaid.ro)

Mihai Stoica, managerul Stelei, a raspuns pe pagina sa de facebook celor care spun ca incidentele de la meciul Rapid – Steaua s-au petrecut din cauza lui MM.

(foto: ofsaid.ro)

Stoica sustine ca Steaua a dominat meciul de o maniera categorica si da ca exemplu cifrele inregistrate la finalul partidei: pase reusite 230-466, posesie 35% – 65%, driblinguri reusite 7-35.

De asemenea, Stoica sustine ca nu el este vinovat de incidente: „Invincibilitatea cvasitotala a Stelei ii aduce pe unii in pragul infarctului, le intuneca ratiunea si le scoate in evidenta prostia nemarginita. Mai nou, au gasit vinovatul pentru incidentele de aseara. Eu sunt. Cum facem ca, pana n-a marcat Alex Bourceanu, aproape totul era ok?”.

Managerul Stelei sustine ca trupa din Ghencea nu va depune memoriu impotriva clubului din Giulesti, dar ii ataca in termeni duri pe rivali precizand ca: „stadionul Giulesti ar trebui sigilat. E o ruina plina cu huligani care aseara si-au incurajat echipa 3 minute si 24 de secunde si ne-au injurat pe noi in rest”.

Totusi, Mihai Stoica a avut puterea sa-i felicite pe jucatorii de la Rapid „pentru spirit si determinare, e mare lucru sa nu pierzi impotriva Stelei”.

author avatar
Cristi Ionita
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger