AcasăSPORTMihai Stoica, mesaj dur la adresa lui Anghel Iordanescu

Mihai Stoica, mesaj dur la adresa lui Anghel Iordanescu

Mihai Stoica, manager al FC Steaua, a postat pe Facebook un mesaj la adresa lui Anghel Iordanescu, reprosandu-i ca a atacat echipa dupa meciul cu Stuttgart.

(foto: facebook)

Criticile aduse de Anghel Iordanescu, fost antrenor al nationalei Romaniei, care a comentat modul in care a fost alcatuita echipa FC Steaua Bucuresti pentru meciul cu VfB Stuttgart, l-au nemultumit pe Mihai Stoica, managerul echipei din Ghencea.

Drept urmare, oficialul ros  – albastrilor a postat un mesaj pe contul personal de Facebook prin care ii reproseaza criticile inutile, sosite din „prostie si invidie”.

„Ma bucur ca reusim sa transformam rautatea unora in energie pozitiva. N-o sa inteleaga cei care ne critica din prostie si invidie ce valoare are VfB Stuttgart, mai ales ca ii domina superficialitatea si diletantismul. E un rezultat extraordinar impotriva unei echipe de calibru. Stuttgart nu e Braga, Heerenven sau Metalist”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Totodata,oficialul i-a laudat pe jucatori pentru devotamentul de care au dat dovada in timpul meciului din cadrul grupelor Europa League, anuntand ca, in urma partidei, ros – albastrii au regasit spiritul Stelei.

„Bravo baietilor, sunt adevarati gladiatori, acum abia sunt convins ca au inteles care e spiritul Stelei. Felicitari lui Reghe si staff-ului sau, au pregatit meciul impecabil desi au avut o zi in minus fata de echipa lui Bruno Labbadia si Freddy Bobic (ai auzit de baietii astia, draga tatic al secundului de la Vaslui City?)… astept toti stelistii trup si suflet pentru culori luni seara de la 8.30 pe Arena Nationala sa-i poarte pe eroii nostri spre o victorie indispensabila pentru titlul 24!!! Am avut si vom avea mereu…”, a mai scris Mihai Stoica.

author avatar
Ionut Zgimbau
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger