AcasăSPORTMihai Stoica, la un pas de eliberare conditionata

Mihai Stoica, la un pas de eliberare conditionata

Noul an pare sa inceapa cat se poate de bine pentru Mihai Stoica. Fostul manager al clubului de fotbal din Ghencea a facut, luni, un pas in plus catre eliberarea conditionata.

Dupa ce a scris mai multe carti in perioada de un an si aproape noua luni in care a fost privat de libertate, rastimp in care a incercat sa aiba un conduita cat mai aproape de ireprosabil, cat sa poata spera la eliberarea conditionata, fostul manager stelist Mihai Stoica ar putea ajunge din nou, cat de curand, un om liber. Totul in conditiile in care, in urma cu foarte scurt timp, s-a aflat ca instanta i-a admis cererea in aceasta privinta, fiind cu un pas mai aproape sa paraseasca penitenciarul.

In cazul in care decizia luata luni de catre magistratii Judectoriei Sectorului 4 – una in prima instanta, ca urmare care nu e definitiva- nu va fi contestata de procurori, Stoica se alatura lui Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, George Copos, dar si lui Gheorghe Netoiu, toti oameni de fotbal condamnati in „Dosarul Transferurilor” care au fost deja eliberati contitionat. Va reamintim ca Stoica a fost condamnat, definitiv, in martie anul trcut, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare.

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger