AcasăSPORTMihai Stoica explica incidentul din Macedonia, cand ar fi agresat o jurnalista

Mihai Stoica explica incidentul din Macedonia, cand ar fi agresat o jurnalista

Oficialii clubului Steaua au provocat un scandal monstru in Macedonia, inainte de antrenamentul oficial pe care elevii lui Laurentiu Reghecampf ar fi trebuit sa-l sustina luni seara.

Steaua joaca marti seara, cu Vardar Skopje, in deplasare, in preliminariile Ligii Campionilor, iar antrenamentul „ros-albastrilor” de luni seara a fost afectat de un scandal monstru.

Iritati ca mai multi jurnalisti de la trustul MediaPro, interzis de clubul Steaua, au patruns in incinta arenei, oficialii campioanei Romaniei, in frunte cu Mihai Stoica, au rabufnit violent.

Acestia i-au bruscat pe jurnalisti, i-au injurat, iar Mihai Stoica ar fi agresat-o pe corespondenta Pro Sport, luandu-i acesteia telefonul pentru a sterge unele inregistrari.

Amendat cu circa 400 de euro pentru tulburarea linistii publice si ultraj, Mihai Stoica si-a prezentat versiunea asupra incidentului intr-o interventie avuta la Digi Sport.

„Imi cer scuze ca am avut acea iesire, dar nu este normal sa fim provocati la modul asta. Noi am anuntat ca antrenamentul este inchis, insa cei de la trustul Pro au intrat peste noi fara acordul nostru, incalcand ordinele politiei locale si ale organizatorilor. Este o minciuna sfruntata, n-am bruscat pe nimeni. Am avut un vocabular mai colorat ca asa e la stadion. Jurnalistii au nesocotit toate masurile luate de organizatori si au intrat fraudulos pe stadion. I-am luat telefonul din mana pentru ca ma sfida si ma filma in fata. I-am dat telefonul inapoi, n-am agresat-o” a precizat Mihai Stoica.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger