AcasăSPORTMihai Stoica este singurul stelist trist: are interzis la "am avut si...

Mihai Stoica este singurul stelist trist: are interzis la „am avut si vom avea mereu…”

Mihai Stoica mai are emotii in dosarul "Transferurilor"

Pe o perioada de cinci ani, UEFA va monizoriza cu atentie toata activitatea clubului Steaua, incepand cu oficialii si terminand cu jucatorii de fotbal.

Mihai Stoica da tonul scandarilor la Steaua

Comportamentul echipei in competitiile europene, dar nu numai (!) trebuie sa fie ireprosabil, lucru de care este constient si Mihai Stoica. Managerul general are interzis la melodia preferata – „am avut si vom avea mereu/ boala pe…” -, pe care obisnuia sa o fredoneze alaturi de fani mai ales la derby-urile directe cu Rapid. De acum incolo, la prima abatere disciplinara, UEFA poate activa pedeapsa de un an excludere din Europa, temporar suspendata conform anuntului de marti seara. De altfel, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a avetizat pe oficialii Stelei ca greul de abia acum incepe: „Si scandarile rasiste sunt monitorizate de UEFA, Steaua trebuie sa fie atenta la tot”.

Suporterii din Ghencea se tem ca, la partidele din cupele europene, rivali de la Dinamo sau Rapid ar putea provoca incidente pe Arena Nationala doar ca sa faca rau Stelei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger