AcasăSPORTMihai Stoica, după victoria categorică a FCSB-ului în meciul cu Dinamo: ”Nu...

Mihai Stoica, după victoria categorică a FCSB-ului în meciul cu Dinamo: ”Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut”

Înfruntarea de duminică seară, de pe Arene Națională, a adus bucurie în tabăra roș-albaștrilor, a fanilor echipei antrenate de Edward Iordănescu, dar și multă dezamăgire în rândul suporterilor dinamoviști.

Pe măsură ce au mai trecut orele, după victoria și rezultatul categoric obținut de FCSB în fața echipei Dinamo București, scor 6-0 (4-0, la pauză), managerul general al roș-albaștrilor a ales să transmită un mesaj, ”la rece”, prin intermediul unei rețele de socializare.

Din care reiese că a decis să schimbe ”tactica” din trecut, și să renunțe la ironii, alegând o cu totul altă abordare, când a venit vorba să reacționeze după reușita de ”istorie” a formației din Ghencea, în ”eternul derby” cu formația din Ștefan cel Mare.

”Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave și pot surveni oriunde și oricând”, a scris Mihai Stoica, luni dimineață, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, managerul general de la FCSB i-a felicitat pe jucători. Și a dat de înțeles că deja e cu gândul la viitorul parcurs al echipei, după victoria la scor obținută duminică seară, pe Arena Națională, în meciul contra Dinamo București, înfruntare din etapa a opta a Ligii 1.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul pe care l-a postat Mihai Stoica după meciul FCSB-Dinamo:

”Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe motive.

1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave și pot surveni oriunde și oricând. Sper să reușească să se salveze și chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziții și cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo și Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste și restricții) o confirmă.

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mișto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut și, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram așa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe și – probabil, după meciurile de azi – în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman și Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

Prefer să-i felicit pe toți cei care au contribuit la cea mai mare diferență de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toți membrii staff-ului, cei care au contribuit substanțial din Peluza Nord și tribune și să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aștepta. ”

255 afisari

1 COMENTARIU

  1. Laudabil gestul omului, de a nu lovi pe cel cazut, de a nu ironiza ca nu se stie niciodata ce urmeaza…pacat insa . El „capo” oierul a uitat prea repede vremea cand „urla spartan” in tribuna lui Dinamo, rugandu-se sa castige meciul, ca echipa , stim noi care, sa castige campionatul si parca nu numai odata. Dar, recunostinta, floare rara… NE LAUDABIL insa, „dezideratulul” fotbalistului roman jucator in tara sau sosit din departari dupa ce a incercat „marea cu degetul'”pe imasuri comunale sau oaze desertice, este sa castige un meci contra lui DINAMO. Mai, dar de ce nu si-a propus sa dea niste goluri la echipa nationala, unde a haladuit cativa ani buni si inafara de gafaiala cu niste echipe din esalonul 4 al fotbalului european n-am vazut nimic. Nuuuuoooo „derbyul”, auzi derbY cu Y, cu Dinamo este testul suprem in Romania. Pai, atunci de ce striga toti sa fie desfiintata, sa plece in esalonul nu stiu care, etc ??? De ce daca TU vrei musai sa castigi contra lor adata-n viata ??? Simplu, atunci derby se va chema meciul cu Voluntari, Mioveni, Clinceni etc. Ei, alta viata teteo. Oricum felicitari junilor dar si „batranilor”(sic) dinamovisti. Nu mor cainii cand vor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger