AcasăSPORTMihai Stoica a dat raportul in pijamale si cu ochii carpiti de...

Mihai Stoica a dat raportul in pijamale si cu ochii carpiti de somn

MM Stoica, un rebel si-n spatele gratiilor

Managerul general al Stelei, condamnat la inchisoare cu executare in dosarul transferurilor de jucatori, are viata grea la inchisoare. Si asta, culmea, numai din vina sa!

MM Stoica, un rebel si-n spatele gratiilor

Nonconformist din fire, Mihai Stoica face fata cu dificultate rigorilor din puscarie. Cel mai greu ii este respecte programul de dimineata, cand la ora 6 se da raportul; fiecare detinut trebuie sa iasa la apel spalat si proaspat barbierit! La un astfel de control de rutina, scrie „fanatik.ro”, MM a fost gasit de gardieni motaind in pat, cu pijamalele pe el si ochii carpiti de somn. „Cei inchisi trebuie sa se prezinte in fata celulei si sa aiba patul facut atunci cand gardianul este in dreptul sau. Acest lucru nu s-a intamplat si in cazul lui MM, care a primit controlul de rutina in pat, acuzand o stare de oboseala si dureri de burta. Dupa o scurta analiza a gardienilor, acestia au considerat varianta ca fiind o aroganta la adresa lor si au decis sa-l pedepseasca, cu doua zile fara drept de iesire la aer curat. A stat doar «pe celula», cum se spune printre condamnati”, au dezvaluit apropiatii managerului campioanei.
Nu este prima problemat creata de Mihai Stoica in inchisoare. In primele zile, acesta a incalcat regulamentul cand a trimis o scrisoare, prin intermediul avocatului, lucru interzis de Administratia Penitenciarelor din Romania.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger