AcasăSPORTMihai Nesu, mesaj emotionant pe Twitter

Mihai Nesu, mesaj emotionant pe Twitter

(foto: twitter)

Fotbalistul Mihai Nesu a postat pe un site de socializare o fotografie emotionanta, in care arata ca viseaza sa redevina normal. Acesta a paralizat in urma unui accident suferit la un antenament al FC Utrech.

(foto: twitter)

Mihai Nesu, ce s-a accidentat grav in urma unui antrenament, a postat, duminica, o fotografie in care apare in scaunul cu rotile, timp in care viseaza sa redevina normal.

Desi este aproape complet paralizat, acesta a anuntat ca nu a incetat sa viseze la momentul in care va reveni pe terenul de joc.

„Visez… continuu sa lupt pentru a-mi reveni… astept ziua aia…  va veni… Nu voi renunta niciodata!”, a postat acesta pe Twitter.

Mesajul acestuia nu a ramas fara ecou, primind incurajari de la Dick Advocaat, fostul antrenor al echipei nationale a Rusiei.

„Iti doresc din tot sufletul mult noroc si tot ceea ce ai nevoie in aceasta grea incercare. Ma rog pentru tine sa iti poti indeplini visul”, a postat acesta.

Mihai Nesu s-a accidentat grav, in mai 2011, in urma unui antrenament al echipei FC Utrech. Atunci, in urma unei ciocniri cu portarul, a cazut rau, rupandu-si gatul. Nesu a fost operat de mai multe ori si, in urma tratamentelor de recuperare, reuseste sa-si miste doar bratul drept, cu ajutorul acestuia controland scaunul cu rotile in care este asezat.

author avatar
Ionut Zgimbau
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger