AcasăSPORTMihai Nesu, increzator ca isi va reveni

Mihai Nesu, increzator ca isi va reveni

(foto: twitter)

Fotbalistul Mihai Nesu a postat pe un site de socializare un mesaj optimist, in care anunta ca, date fiind antrenamentele de recuperare pe care le urmeaza, simte ca isi poate reveni.

(foto: twitter)

Mihai Nesu, fost jucator la Steaua Bucuresti si FC Utrech, paralizat in urma unui accident petrecut in timpul unui anrenament, a anuntat, prin intermediul unui anunt postat pe un site de socialiare, ca simte ca se afla pe drumul pe bun.

„Antrenamentele mele vor continua aici pana la sfarsitul lunii septembrie, pentru ca simt ca aici e locul potrivit”, a anuntat acesta, pe Twitter.

Mihai Nesu s-a accidentat grav, in mai 2011, in urma unui antrenament al echipei FC Utrecht. Atunci, in urma unei ciocniri cu portarul, a cazut rau, rupandu-si gatul.

Acesta a fost operat de mai multe ori si, in urma tratamentelor de recuperare, reuseste sa isi miste doar bratul drept, cu ajutorul acestuia controleaza scaunul cu rotile in care este asezat. Jucatorul a fost transportat la o clinica specializata din California, SUA, loc unde urmeaza antrenamente de recuperare.

author avatar
Ionut Zgimbau
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger