AcasăSPORTMihai Marinescu, cu frunza la Abu Dhabi

Mihai Marinescu, cu frunza la Abu Dhabi

Mihai Marinescu este o mare speranta a automobilismului mondial

Pilotul roman de Formula 2 a promovat brandul turistic al Romaniei la finala GP2 Series de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

Mihai Marinescu este o mare speranta a automobilismului mondial

Aflat la prima participare in finala GP2 Series, Marinescu nu s-a facut de ras in cursa de sambata, cand a terminat pe locul 17, desi a fost prima lui cursa disputata pe circuitul “Yas Marina” si a plecat de pe pozitia 25 a grilei de start. Ieri, pilotul roman a trebuit sa abandoneze in turul al 11-lea al celei de-a doua curse de la Abu Dhabi.

Mihai Marinescu

La numai 22 de ani, Mihai Marinescu si-a trecut anul acesta, in palmares, o victorie (Monza) si trei podiumuri in Formula 2.

Marinescu este al doilea sportiv roman desemnat sa promoveze brandul tarii, dupa boxerul Lucian Bute, campionul mondial al categoriei supermijlocii, in versiunea IBF.

Vettel darama un nou record

Germanul Sebastian Vettel, de la Red Bull Racing, campionul mondial en-titre din Formula 1, continua sa scrie istorie pe circuit. Neamtul a obtinut, la Abu Dhabi, al 14-lea pole position din actualul sezon, egalandu-l pe legendarul Nigel Mansell, care reusea 14 pole-uri in 1992. Vettel il poate depasi pe britanic daca obtine pole-ul si la Sao Paolo, pe 27 noiembrie, in ultima etapa a sezonului.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger