AcasăSPORTMihai Leu si-a descoperit o noua pasiune, dupa box si raliuri: kempo!

Mihai Leu si-a descoperit o noua pasiune, dupa box si raliuri: kempo!

(foto: kempo.ro)

Cunoscutul sportiv Mihai Leu a acceptat provocarea de a invata cateva tehnici de kempo. Cel care i-a fost profesor a fost chiar presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia.

(foto: kempo.ro)

Dupa ce a dovedit ca e as in materie de box si raliuri, Mihai Leu a dovedit ca e oricand deschis ideii de a descoperi noi si noi taine ale sportului. Asa ca a acceptat invitatia lui Zaharia de a veni la sala, pentru a deprinde tehnicile de baza in kempo. „Pentru mine primul antrenament de kempo a reprezentat o adevarata provocare mai ales ca sportul in general e marea mea pasiune”, a spus Mihai Leu pentru kempo.ro, site-ul  Federatiei Romane de Kempo.

„Mihai si-a pastrat tenacitatea si forta care acum 15 ani l-au facut sa devina campion mondial la box. Ne-am bucurat mult sa-l avem la federatia de kempo”, a declarat, la randul sau, Amatto Zaharia.

(foto: kempo.ro)

Pentru cei care nu cunosc prea multe despre kempo, Zaharia a explicat ca acesta este „cel mai complex sport de lupta provenit din artele martiale mixte”. Sunt folosite lovituri cu pumnii si picioarele, cu coatele si genunchi, aruncari si proiectari, dar si fixari si imobilizari, precu si lovituri in lupta la sol cu pumnii, coatele si genunchii, a mai spus presedintele Federatiei Romane de Kempo.

497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger