AcasăSPORTMihai Leu: Nu cred ca Lucian a facut asa ceva

Mihai Leu: Nu cred ca Lucian a facut asa ceva

Mihai Leu

Bomba diminetii in materie de sport, vestea cum ca Lucian Bute ar fi fost depistat pozitiv la un test antidoping facut dupa meciul de luna trecuta contra suedezului Badou Jack, incheiat la egalitate, continua sa starneasca reactii in tara, dar nu numai.

Mihai Leu

De aceasta data Mihai Leu, fostul boxer, detinator al titlului de campion mondial, a comentat pe marginea acestei situatii nedorite pentru Bute, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1 TV, lansand si o ipoteza deloc de trecut cu vederea. „Eu, personal, nici eu nu cred ca Lucian a facut asa ceva, dar acum se poate sa fi facut cineva si fara stirea lui sau (…) poate a doua proba va demonstra altceva. Cu siguranta (…) este un moment foarte dificil pentru Lucian Bute”, a precizat Leu.

Fostul sportiv a mai spus ca ar vrea sa vorbeasca si cu Lucian, pentru a afla de la el parerea boxerului stabilit in Canada. „Sper ca el sa fie nevinovat (…) Orice ar spune lumea, cel mai important este cum se simte el si el stie adevarul”, a conchis Mihai Leu, la postul amintit.

Reactia fostului campion mondial vine dupa ce si Leonard Doroftei, un alt nume cunoscut din acest sport, i-a sustinut cauza galateanului in varsta de 36 de ani. „Cred ca la proba B se va dovedi ca a fost o greseala. Ii transmit lui Lucian sa tina capul sus”, declara fostul boxer, pentru digisport.ro.

Va reamintim ca substanta care ar fi fost gasita in cazul romanului este ostarina, dar si ca, dupa ce primele speculatii privind depistarea sa pozitiva la testul antidoping au aparut in presa, Lucian a transmis, pe Facebook, faptul ca asteapta rezultatul probei B, dar si ca „nu am folosit niciodata substante interzise si sunt convins ca se va face lumina in acest dosar”.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger