AcasăSPORTMihai Leu, arbitru pentru Cristian Hammer

Mihai Leu, arbitru pentru Cristian Hammer

Fostul campion mondial la box Mihai Leu nu putea lipsi de la Gala Internationala Goettingen, acolo unde greii din pugilism isi dau intalnire in acest sfarsit de saptamana.

Fostul mare sportiv Mihai Leu va fi prezent in Germania in calitate de arbitru la masa, el urmand sa arbitreze meciul unui boxer roman. Este vorba despre Cristian Ciocan, campion mondial la juniori categoria grea, care o data cu stabilirea sa in Germania este cunoscut publicului larg cu numele Cristian „Hammer”.

Organizatorii galei au incredere deplina in obiectivismul lui Mihai Leu si de aceea nu s-au ferit sa ii propuna sa arbitreze o partida pentru tilul de campion european la categoria grea in care evolueaza chiar un conational de-al sau. Adversarul lui Cristian Hammer in meciul de vineri, ce va fi transmis in direct de Eurosport, este englezul Danny Williams, care in trecut s-a batut cu boxeri precum Vitali Klitschko sau Mike Tyson.

In Germania, Mihai Leu va fi insotit de prietenu sau de viata, ungurul Istvan Kovacs „Koko”, campion mondial si olimpic la amatori si european la profesionisti. Asadar, in acest week-end crema boxului european se va muta la Goettingen, unde Mihai Leu il va arbitra pe romanul Cristian Hammer in meciul pentru obtinerea ttilului de campion european la categoria grea.

author avatar
Ionut Zgimbau
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger