AcasăSPORTMihai Leu arbitreaza un meci pentru titlul mondial WBO!

Mihai Leu arbitreaza un meci pentru titlul mondial WBO!

Dupa ce a cucerit titlul mondial WBO la categoria semimijlocie, in 1997,  dar si campionatul national de raliuri, in 2003, Mihai Leu a ajuns sa il arbitreze pe Arthur Abraham in meciul in care acesta isi pune centura in joc cu Mehdi Bouadla.

Mihai Leu se implica din nou intr-un meci pentru titlul mondial

Mihai Leu va deveni, pe 15 decembrie, primul roman care va arbitra un meci de box la nivel mondial. Intalnirea Arthur Abraham (Germania) – Mehdi Bouadla (Franta), gazduita de orasul german Nurnberg, este asteptata cu interes de toata suflarea boxului, dar ea va avea o semnificatie aparte pentru hunedorean, aflat la debutul sau in aceasta calitate.

Despre Arthur Abraham se stie ca a fost in discutii pentru o lupta cu romanul Lucian Bute, pugilistul de origine armeana avand un palmares de 35 de victorii si trei infrangeri, cu Andre Ward, Carl Froch si Andre Direll, crema categoriei supermijlocie. Nascut in 1980 la Erevan, Arthur Abraham, pe numele sau real Avetik Abrahamyan, a reusit performanta sa-si pastreze titlul la categoria mijlocie intre 2005 si 2009, obtinand 10 victorii consecutive.

author avatar
Sebastian Stan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger