AcasăSPORTMihai Leu ar putea reveni oricand in ring!

Mihai Leu ar putea reveni oricand in ring!

Din cauza unei accidentari, Mihai Leu, campion mondial WBO la categoria semimijlocie, in 1997, a renuntat la box si a ales sa concureze ca pilot de raliu, devenind campion national in 2003.

Fostul campion WBO este inca tare in brat

Fostul campion mondial box nu s-a putut tine niciodata departe de sala de antrenament si este mereu prezent in miezul evenimentelor din lumea sportului cu manusi.

Mihai Leu nu sta nici o zi fara sa se antreneze

Fostul pugilist tine cont de ce mananca si se antreneaza constant la sala de forta pentru a ramane in forma. Nu mai alerg 20-30 km pe zi, cum alergam pe vremea cand boxam, dar ma mentin in forma facand constant antrenamente la sala de forta. Cand boxam, nu aveam voie sa fac foarte multe antrenamente de forta in sala pentru ca-mi scadeau viteza si rezistenta in ring. De asemenea, am grija in continuare ce mananc. Nu vreau sa fac burta”, declara Mihai Leu. Cand se afla in Bucuresti, Mihai Leu se antreneaza sub indrumarea lui Raul Toma la clubul World Class America House din Victoriei, club dedicat antrenamentelor scurte si intense, foarte potrivite in pauza de serviciu.

author avatar
Sebastian Stan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger