AcasăSPORTMihaela ii preda stafeta Alinei Borcea

Mihaela ii preda stafeta Alinei Borcea

Fostii soti Borcea vor sa demonstreze ca au ramas in relatii excelente. Dovada suprema va fi prezenta Mihaelei la nunta din 20 august.

Cristi si Alina s-au cununat civil la Primaria Voluntari

Aproape 20 de ani de casnicie nu pot fi stersi cu buretele de un simplu divort. Cristi si Mihaela pastreaza, in continuare, o stransa legatura, iar dragostea pentru cei trei copii ii face sa se viziteze destul de des. Insa, chiar si tinand cont de toate acestea, cine si-ar fi putut inchipui ca finantatorul dinamovist isi va invita fosta sotie la nunta cu Alina, ex-Vidican, actualmente Borcea?! Apropiatii celor doi sunt convinsi ca Mihaela va fi prezenta la evenimentul programat peste o luna si care va fi gazduit de complexul „Ambasad’Or” din Otopeni. Exista informatii ca Borcea insista ca Mihaela sa vina la nunta, desi aceasta are stabilita o vacanta in Croatia in acele zile.

Vacanta cu familia in Turcia

Pana sa-l vada pe Cristi in costumul de ginere, Mihaela se va bucura de prezenta lui intr-o vacanta de cateva zile pe litoralul turcesc. Chiar inainte de nunta, cei doi vor merge impreuna cu Patrick, Melissa si Mihai Angelo (cei trei copii ai fostului cuplu) in statiunea Belek. Din „delegatie” mai fac parte si cativa prieteni comuni.

„Vreau ca la nunta cu Alina, Cristi sa arate ca tras prin inel”

Mihaela si Cristi au fost casatoriti 20 de ani

Mihaela Borcea a socat saptamana trecuta cu o declaratie referitoare la casatoria fostului sot. Nu doar ca le-a urat celor doi tot binele din lume, dar fosta doamna Borcea si-a exprimat grija fata de aspectul actionarului dinamovist: „Eu vreau ca Cristi sa fie mereu tanar si frumos, nu conteaza daca acum este cu alta femeie. Vreau sa arate mereu bine si il voi ajuta sa fie tras ca prin inel la nunta lui”. Printre afacerile Mihaelei Borcea se numara si un salon de infrumusetare („Michelle Anti Aeging and Dental Clinic”), care foloseste cele mai bune produse cosmetice din domeniu.

Borcea a vrut sa renunte la Ambasad’Or

Borcea are trei copii cu Mihaela: Patrick, Melissa si Mihai Angelo

Invitat in urma cu cateva saptamani la nunta Pamelei, fiica procuratorului Giovanni Becali, Cristi Borcea a profitat de ocazie pentru a inspecta complexul „Ambasad’Or”, acelasi care va gazdui petrecerea sa din 20 august. Vizibil nemultumit de ce a constatat, actionarul dinamovist chiar i-a transmis lui Gigi Becali ca ar vrea sa schimbe locatia: „Nasule, e prea mic spatiul, uite ce inghesuiala este! Iar eu o sa am 700 de invitati, unde-i bag pe toti?”. La insistenta lui Becali, care i-a dat asigurari ca totul va iesi „ca la carte”, Cristi Borcea a acceptat sa nu renunte la restaurantul din Otopeni.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.987 afisari

3 COMENTARII

  1. Sunteti PENIBILI!Mihaela …e dusa!!!cum e posibil asa ceva?ramineti in relatii bune,dar nu sa mearga ea la nunta ,cred ca de la mercur i se trage,a ajuns la CREIER,asa cred eu…
    Nasul Becali,ce zice,la machedoni se duc ex-urile la nunta,asa o fi la ei…sa ne spuna!

  2. Mihaela, mu te duce la nunta…indiferent ca vrei ca sa vada lumea ca nu iti pasa..omul asta te a inselat atata timp.. a trait in paralel..nu merita sa participi sa vezi o alta femeie care si a construit fericirea pe nefericirea ta…..

  3. Alina nu se va ridica niciodata la inaltimea numelui Borcea.Toate jocurile pe care le-a pregatit amanuntit in culise timp de 8ani se vor intoarce impotriva ei deoarece asa e in viata,roata se invarteste.Se visa mare vedeta si lumea o detesta,vroia banii lui Borcea dar nu va avea parte de ei,a vrut sa-i sparga casa,nu va avea parte de casa cu el.Ea nu e in stare decit sa fure,sa darime.Mihaela a pornit de jos si a muncit pentru renumele ei si al lui Cristi.Alina esti de joasa speta si acolo vei ramine.Romania nu te place pt exemplul prost pe care l-ai dat!UUUAAA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger