AcasăSPORTMicrobistii ii pot aduce un ultim omagiu fostului mare fotbalist Costica Stefanescu...

Microbistii ii pot aduce un ultim omagiu fostului mare fotbalist Costica Stefanescu la Casa Fotbalului

Vestea ca fosta glorie a Craiovei si a nationalei s-a stins, la varsta de 62 de ani, a indoliat fotbalul romanesc. Cei care l-au cunoscut si pretuit pe Costica Stefanescu isi pot lua adio de la marele jucator la Casa Fotbalului din Capitala, unde va fi depus sicriul fostului atacant.

Trupul neinsufletit al legendei Craiovei va fi adus in sala „Florea Dumitrache” a Casei Fotbalului incepand de joi, ora 14. Toti cei care l-au apreciat pe Costica Stefanescu ii pot aduce la capatai o floare si ii pot aprinde o lumanare, pana vineri la ora 15. „Cei care vor dori sa-i aduca un ultim omagiu vor avea acces in incinta Complexului Arena Nationala prin Bulevardul Basarabia, iar in incinta Casei Fotbalului numai prin lateral, pe langa Parcarea C a Arenei Nationale”, se precizeaza intr-un comunicat al Federatiei Romane de Fotbal.

Internat intr-un spital din Capitala si macinat de o boala grea, cancer, Costica Stefanescu a ales sa-si puna, marti, capat zilelor, aruncandu-se de la etaj. Fostul mare international va fi condus pe ultimul sau drum sambata la pranz, in comuna natala, Sabareni, din judetul Giurgiu.

Cititi si: Legendarul fotbalist COSTICA STEFANESCU s-a sinucis!

Sursa foto: fanatik.ro

253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger