AcasăSPORTMichael Schumacher, operat din nou. Primele imagini de la locul accidentului suferit...

Michael Schumacher, operat din nou. Primele imagini de la locul accidentului suferit de fostul pilot F1! (VIDEO)

La doar cateva zeci de ore de la accidentul ingrozitor suferit de Michael Schumacher pe o partie din Alpii francezi, au aparut primele imagini de la locul in care a avut loc nenorocirea.

Operatiunea de salvare a fostului campion mondial de Formula 1 a fost filmata de unul dintre martorii la scena datatoare de fiori, cu un telefon mobil. Inregistrarea din care se vede cum apare elicopterul care l-a preluat pe germanul in varsta de 44 de ani, ranit grav la cap, a fost postata pe Youtube.

La momentul respectiv putini au fost cei care au realizat gravitatea traumatismului suferit de Michael Schumacher. Germanul a fost transportat de urgenta la spital, duminica, la doar cateva minute dupa ce a cazut si s-a lovit cu capul de o stanca. Desi avea casca de protectie, impactul a fost atat de puternic, incat in momentul in care a ajuns pe mana medicilor, fostul pilot de F1 era in coma. A fost operat de trei ori, ultima oara in cursul noptii de luni spre marti. Medicii francezi, citati de CNN, au anuntat ca, din fericire, au observat o „usoara imbunatatire” a starii lui Schumacher, comparativ cu ziua precedenta, dar se feresc sa faca pronosticuri cu privire la evolutia starii germanului. Septuplul campion de Formula 1 este si la aceasta ora mentinut in coma indusa.

La clinica din Grenoble se afla familia – sotia si cei doi copii, dar si apropiatii lui Michael Schumacher. Mai mult, fostii colegi, dar si milioane de fani din intreaga lume i-au transmis fostului pilot german mesaje de sustinere in aceste momente dificile pentru el, marturisind ca se roaga sa isi revina cat mai repede.

[youtube]nB59FYqanGM[/youtube]

sursa foto: tion.ro

author avatar
Cristina Stefan
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger