AcasăSPORTMichael Schumacher, in stare critica: Lumea Formulei 1, mesaje de sustinere pentru...

Michael Schumacher, in stare critica: Lumea Formulei 1, mesaje de sustinere pentru multiplul campion

Vestea ca Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi si ca se afla in stare grava, in coma indusa, a socat o lume intreaga. Colegii de breasla urmaresc cu sufletul la gura vestile venite de la medicii care se lupta sa il salveze pe fostul campion de Formula 1. Pilotii i-au transmis mesaje de incurajare, spunand ca se roaga pentru sanatatea lui  Schumacher.

In timp ce specialistii de la spitalul din Grenoble, unde este internat germanul in varsta de 44 de ani, au anuntat, luni, ca Michael Schumacher e in continuare in stare foarte grava, ca urmare a loviturii la cap suferite in urma unui accident la schi, milioane de fani din toate colturile lumii se roaga ca septuplul campion de Formula 1 sa depaseasca perioada critica si se faca bine.

La fel fac si fostii sai colegi. Fostul pilot David Coulthard a declarat, pentru BBC, ca e convins ca Michael Schumacher isi va reveni. La randul sau, Mark Webber a transmis un mesaj adresat germanului si apropiatilor acestuia. „Sunt cu gandul alaturi de Michael si familia sa in aceste momente dificile”. Cei care il cunosc pe Michael Schumacher sau au concurat in competitii alaturi de el au folosit conturile de pe retelele de socializare pentru a-i transmite ganduri bune, pentru a-l sustine in momentele foarte dificile prin care trece. „Fa-te bine repede, Michael! Sper sa auzim vesti bune cat mai curand”, suna mesajul postat de campionul Fernando Alonso. La randul sau, mai tanarul Jenson Button a scris ca e increzator ca Schumacher va trece cu bine peste acest hop.  „Michael are mai mult ca oricine puterea sa treaca peste (acest accident cumplit-n.r)”.

Michael Schumacher a fost dus de urgenta la spital, duminica, dupa ce a cazut de pe schiuri si s-a lovit la cap. Desi la momentul accidentului germanul purta casca, traumatismul suferit a fost unul sever, motiv pentru care fostul campion de F1 a avut nevoie de operatie, iar in acest moment este in coma indusa. Evolutia starii germanului este monitorizata in permanenta de catre specialistii spitalului din Grenoble.

Sursa foto: cafeluta.md

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger