AcasăSPORTMichael Schumacher a iesit din coma. A fost transferat deja intr-o alta...

Michael Schumacher a iesit din coma. A fost transferat deja intr-o alta clinica!

Dupa aproape o jumatate de an, timp in care familia si prietenii s-au rugat neincetat pentru ca Michael Schumacher sa isi revina, apropiatii si fanii primesc vesti excelente despre starea de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1.

Germanul in varsta de 45 de ani a iesit din coma, raspunde la stimuli si reuseste sa comunice, titreaza cotidianul german Bild, care citeaza o declaratie facuta in acest sens de catre Sabine Kehm, cea care, in ultima perioada, s-a ocupat de tot ceea ce inseamna comunicare in legatura cu evenimentele din viata lui Michael Schumacher.

Nemtoaica a anuntat, totodata, ca fostul pilot de F1 se recupereaza in alta unitate medicala decat cea in care a fost internat pana recent, respectiv clinica din orasul francez Grenoble, unde a fost transportat de urgenta dupa groaznicul accident de schi caruia i-a cazut victima Michael Schumacher, la finele anului trecut. Numele unitatii spitalicesti in care va continua recuperarea fostul campion de F1 nu a fost dat publicitatii, stiut fiind faptul ca rudele vor sa il fereasca pe german, pe cat posibil, de presiunea media. In ciuda faptului ca au evitat sa stea de vorba cu jurnalistii, in ultimele luni, apropiatii lui Schumacher le-au multumit celor care le-au transmis ganduri bune si incurajari, in toata aceasta perioada dificila pentru familia fostului pilot.

Pe 29 decembrie 2013, aflat in vacanta cu familia, la schi, in Alpii francezi, germanul a cazut si s-a lovit cu capul de o bucata de stanca. A fost transportat de urgenta la spital, cu un elicopter, in momentul in care a ajuns pe mana specialistilor fiind in coma. Germanul a fost operat de mai multe ori, pe creier, timp in care cei dragi – sotia, Corinne, cei doi copii- dar si fanii s-au rugat sa isi revina cat mai repede.

author avatar
Cristina Stefan
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger