AcasăSPORTMichael Schumacher a ajuns sa cantareasca mai putin de 50 de kilograme!

Michael Schumacher a ajuns sa cantareasca mai putin de 50 de kilograme!

Schumacher va fi scos treptat din coma indusa

Michael Schumacher se afla de 83 de zile in coma indusa dupa accidentul suferit la schi. Sportivul a pierdut un sfert din greutatea corpului si a ajuns sa cantareasca mai putin de 50 de kilograme.

Chiar daca familia, prietenii si fanii nu au renuntat la speranta recuperarii complete a fostului pilot, medicii nu au vesti bune despre imbunatatorea starii de sanatate a lui Schumacher.

”Pierderea in greutate este normala pentru pacientii aflati in coma, dar 20 de kilograme inseamna mult pentru persoanele cu greutate normala. Muschii sai s-au degradat major din cauza imobilitatii”, a declarat prof. dr. Curt Diehm, de la spitalul Karlsbad din Germania, potrivit presei nemtesti.

In plus, chiar daca si-ar reveni, pilotul va avea nevoie de ani intregi de terapie pentru a-si recapata pe deplin capacitatea de a se misca si de a vorbi.

Va reamintim ca pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi. Tragedia a avut loc pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.

author avatar
Andra Nesu
740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger