AcasăSPORT: Michael Phelps si-a lasat iubita pentru o vacanta romantica in Maldive...

: Michael Phelps si-a lasat iubita pentru o vacanta romantica in Maldive cu patru baieti

SITUATIE Phelps nu a gasit loc pentru iubita in avionul de Maldives

A batut record dupa record, a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Londra, s-a retras din activitate in plina glorie, iar acum se odihneste pe o plaja din Maldive, impreuna cu patru dintre cei mai buni „prietanari”.

SITUATIE Phelps nu a gasit loc pentru iubita in avionul de Maldives

In vacanta din Maldive, „Glontul din Baltimore” a ales sa fie insotit numai de baieti. El chiar a sacrificat festivitatea de inchidere a J.O. pentru a porni mai repede in escapada. Michael Phelps nu a acceptat ca iubita sa, fotomodelul Megan Rossee, sa-l insoteasca, desi se spune ca cei doi sunt impreuna de mai bine de sase luni. Daca prioritatea lui Phelps este sa-si imbunatateasca strasnic bronzul, Ryan Lochte, marele sau rival, a avut deja cateva intalnirii cu fanii sai de pe site-urile de socializare, iar aseara urma sa apara la o celebra emisiune de televiziune sau, la alegere, sa „bombardeze” o fetiscana de pe Facebook.

TRUPA Americanul este insotit in vacanta de patru baieti

Totusi, Phelps anunta ca intentioneaza sa recupereze timpul pierdut in Maldive. Fostul inotator a semnat un contract de publicitate cu Louis Vuitton si va incepe sa ia lectii de golf de la Hank Haney, fostul antrenor al celebrului Tiger Woods.

author avatar
Cristi Ionita
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger