AcasăSPORTMiami Heat a castigat reeditarea ultimei finale NBA

Miami Heat a castigat reeditarea ultimei finale NBA

LeBron James

Dupa o greva de circa doua luni, sezonul din NBA a debutat in prima seara de Craciun cu o reeditare a finalei din sezonul precedent, cea dintre Dallas Mavericks si Miami Heat.

LeBron James

Daca in primavara Mavericks s-a impus, cu 4-2, in disputa cu Heat si a devenit campioana NBA, formatia din Miami si-a luat revansa in prima zi a noului sezon, impunandu-se, cu 105-94, chiar in American Airlines Center din Dallas.

LeBron James a fost eroul meciului cu 37 de puncte, 10 recuperari si sase pase decisive, el fiind secondat excelent de Dwyane Wade (26 de puncte, opt recuperari si sase pase decisive).

Dirk Nowitzki, MVP-ul finalei castigate de Mavericks, a reusit doar 21 de puncte si cinci recuperari in primul meci din noul sezon.

O alta surpriza de proportii a reusit Chicago Bulls, formatie care s-a impus, cu 88-87, in Staples Center din Los Angeles, impotriva lui Lakers. Derrick Rose (22 de puncte si cinci pase decisive) si Luol Deng (21 de puncte si sapte recuperari) au anulat evolutia buna a lui Kobe Bryant, care a incheiat meciul cu 28 de puncte, sapte recuperari si sase pase decisive.

In celelalte meciuri ale serii s-au inregistrat urmatoarele rezultate: New York Knicks – Boston Celtics 106-104, Oklahoma City Thunder – Orlando Magic 97-89 si Golden State Warriors – Los Angeles Clippers 86-105.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger