AcasăSPORTMexic a castigat Gold Cup: 4-2 cu SUA in finala - VIDEO

Mexic a castigat Gold Cup: 4-2 cu SUA in finala – VIDEO

Reprezentativa Mexicului si-a pastrat titlul la Gold Cup, campionatul natiunilor din zona Concacaf, dupa ce a invins SUA, scor 4-2, sambata, la Pasadena.

Mexicul s-a calificat astfel si la Cupa Confederatiilor din 2013, din Brazilia, repetitie generala inainte de Cupa Mondiala din 2014. Aceasta a fost a treia finala consecutiva intre cele doua tari, in urma cu patru ani SUA a invins, scor 2-1, iar in urma cu doi ani s-au impus mexicanii, scor 5-0.

Sambata, americanii au condus cu 2-0 dupa 23 de minute, prin golurile lui Michael Bradley ‘8 si Landon Donovan ’23, insa mexicanii au revenit spectaculos si au marcat de patru ori, prin Pablo Barrera ’29, ’50, Andres Guardado ’36 si Giovanni dos Santos ’76.

La finala de la Pasadena au asistat 93.000 de spectatori, majoritatea fani ai mexicanilor. Atacantul echipei Manchester United, Javier „Chicharito” Hernandez, cu sapte goluri marcate in turneu, nu a inscris in finala, insa a primit titlul de golgeter. Mexicul a castigat Gold Cup pentru a sasea oara de la crearea competitiei, in 1991.

[youtube]X59KG3gCkM0[/youtube]

author avatar
National
116 afisari

1 COMENTARIU

  1. un meci foarte spectaculos. nu ma asteptam ca mexicul sa-si revina asa de repede, toti jucatorii au jucat spectaculos, unii dintre ei avand ocazii mari de gol.
    mi-au placut executiile lui Pablo Barrera, are o executie inselatoare pentru portar, foarte putin jucatori pot da goluri cu exteriorul piciorului, dar cel mai spectaculos gol a fost al lui Giovanni dosSantos, dupa multe ocazii de gol a reusit imposibilul. eu cred ca nici Mutu cel mai bun jucator al Romaniei nu reusea sa dea un asa senzational gol. Felicitari pentru echipa meritau aceasta cupa au muncit din greu si au primit ceea ce si-au dorit. Bravoooooo Mexic!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger