AcasăSPORTMessi vs. CR7, derby și pe Instagram

Messi vs. CR7, derby și pe Instagram

Lionel Messi și-a câștigat statutul de legendă și pe Instagram. Argentinianul a trecut de cifra uluitoare de 500 de milioane de urmăritori. Însă, deși sună a record imbatabil, Messi este departe de locul 1. Iar întâmplarea face ca cea mai urmărită persoană de pe Instagram la nivel global să fie chiar eternul rival din fotbal, Cristiano Ronaldo!

messi-ronaldoAșadar, derby Messi – CR7 și pe Internet. Influența fotbalului la nivel mondial se poate vedea clar în cifre, Messi fiind doar al doilea om de pe planetă care reușește să treacă de jumătate de miliard de urmăritori. Iar primul a fost Cristiano Ronaldo.

Legendarul portughez conduce topul cu 622 de milioane de urmăritori, mai mult decât Selena Gomez (429 milioane), Kylie Jenner (400 de milioane) sau Dwayne „The Rock” Johnson (397 de milioane).

Potrivit Sportico, Messi este urmărit de 20% din utilizatorii activi ai platformei. El are mai mulți urmăritori decât toți jucătorii NFL la un loc și depășește totalul cumulat al celor 154 de echipe din cele cinci ligi profesioniste de sport din America!

Baza de fani a lui Messi a explodat pe fondul triumfului său la Cupa Mondială din 2022, cu Argentina. Acum se mândrește cu o nouă grupare de susținători după mutarea în Statele Unite, la Inter Miami. Urmăritorii săi sunt în principal bărbați (72%). Argentinienii nu sunt principalii fani ai lui Messi. Doar 6.5% din urmăritori sunt îi sunt compatrioți. Brazilia este pe primul loc, cu 12%, urmată de India (8.1%), și SUA (6.2%).

author avatar
Mihail Ioan
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger