AcasăSPORTMessi va sta trei zile la Bucuresti

Messi va sta trei zile la Bucuresti

Lionel Messi va fi cel mai "vanat" fotbalist al Barcelonei la Bucuresti

Staff-ul tehnic al echipei catalane analizeaza posibilitatea ca delegatia „blau-grana” sa ajunga in Romania pe data de 9 august, calculele fiind facute in asa fel incat sa usureze programul incarcat al fotbalistilor antrenati de Tito Vilanova.

Lionel Messi va fi cel mai "vanat" fotbalist al Barcelonei la Bucuresti

Pe 8 august, FC Barcelona va disputa cel mai tare meci amical al verii, la Goteborg, in compania rivalei Manchester United, formatie in dauna careia a cucerit trofeele Ligii Campionilor din editiile 2009 si 2011. Antrenorul Tito Vilanova a analizat programul si a ajuns la concluzia ca este mai bine ca lotul sa plece din Suedia direct in Romania, renuntandu-se, astfel, la revenirea in Catalunya. Distanta de 2.500 de kilometri, care desparte Goteborg de Bucuresti, plus oboseala fotbalistilor, cauzata de un super-test cu „United”, l-a determinat pe inlocuitorul lui Pep Guardiola sa se gandeasca la odihna starurilor Messi, Xavi sau Iniesta. „FC Barcelona va innopta pe 8 august in Suedia, iar a doua zi, la pranz, va pleca spre Romania. Pe data de 10, echipa va efectua doua antrenamente, dintre care unul complex, inaintea partidei cu Dinamo, programata pe 11 august”, noteaza publicatia catalana „El Mundo Deportivo”. FC Barcelona va debuta oficial in noul sezon din „Primera Division” pe 18 august, cu Real Sociedad. Pe 20, va intalni Sampdoria Genoa, in cadrul traditionalului joc pentru „Trofeul Joan Gamper”, iar peste trei zile, in 23 august, este programata mansa tur a Supercupei Spaniei, cu Real Madrid, pe „Camp Nou”.

Dragomir vrea ca Dinamo sa joace sambata cu FC Barcelona, iar a doua zi cu Rapid

 

Presedintele LPF nu este de acord cu amanarea meciului Dinamo – Rapid, programat exact in weekend-ul in care FC Barcelona vine la Bucuresti.

Dumitru Dragomir are un cui impotriva "amicalului" Dinamo - Barcelona

Ieri, Dumitru Dragomir a venit cu o solutie inedita pentru rezolvarea problemei: „Trebuie sa facem cum vor cei de la Digi, fiindca, in caz contrar, nu o sa ne plateasca banii pe drepturile TV pentru tot turul de campionat! Da, Rapid si Dinamo sunt de acord cu amanarea meciului direct, insa, pentru mine, conteaza doar ce zice Digi (…) Dinamo are un lot mare si poate sa faca doua echipe. Una sa joace simbata, cu FC Barcelona, iar cealalta sa fie folosita, duminica, in derby-ul cu Rapid”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger