AcasăSPORTMessi şi-a văzut visul cu ochii: Argentina, CAMPIOANĂ MONDIALĂ, după thriller-ul cu...

Messi şi-a văzut visul cu ochii: Argentina, CAMPIOANĂ MONDIALĂ, după thriller-ul cu Franţa: 3-3 d.p., 4-2 la penalty-uri

Messi şi-a văzut visul cu ochii: Argentina, CAMPIOANĂ MONDIALĂ, după thriller-ul cu Franţa: 3-3 d.p., 4-2 la penalty-uri

Argentina este noua campioană a lumii. Naţionala lui Messi a învins Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie!

A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

Răsturnări de situaţii spectaculoase

Finala Cupei Mondiale 2022 a fost un adevărat thriller. Leo Messi, din penalty, și Angel Di Maria au marcat în prima repriză, iar Kylian Mbappe a redus mai întâi din diferență, de la 11 metri, cu 10 minute înainte de final, apoi a făcut dubla și a trimis meciul în prelungiri.

În minutul 108, Messi a mai înscris o dată, dar Mbappe a egalat din nou și totul s-a decis la penalty-uri. Sud-americanii au avut nervii mai tari și naționala Argentinei a câștigat din nou Cupa Mondială, după ce mai reușise acest lucru în 1978 și 1986.

Cum au decurs loviturile de departajare:

Argentina:

  • Messi – GOL
  • Dybala – GOL
  • Paredes – GOL
  • Montiel – GOL

Franţa:

  • Mbappe – GOL
  • Coman – RATARE
  • Tchouameni – RATARE
  • Kolo Muani – GOL
author avatar
Andrei Ștefan
689 afisari

11 COMENTARII

  1. Eu am discutat cu cineva in2010 ca Argentina va castiga cupa mondiala cu Messi……omul e din grupulRotschild are un lant de case de schimb valutar si case de pariuri.Au pus multi bani ca sa manevreze meciurile….respectivul tocmai a cumparat n-shpe banci in Constanta si ClujNapoca……..ha ha ha stupid people…..sportul e o mafie satanista condusa tot de „ei”…… Ce ati vazut voi a fost ” show tv”…..acum banii merg pe arme in Franta ptr ca ei conduc „afacerea”

    • Ce destept am fost ca mi-am tras niste poze si inregistrari video….ha ha…ca nu m-ar fi crezut nimeni acum

      • Daca au facut pana si chestia asta inseamna ca omenirea e un mare grajd de oi vaci si capre …animale proaste fara niciun fel de creier

        • Nu mai vreau sa ajut pe nimeni…..gata e clar….
          Oamenii sunt fara speranta,inteligenta prea redusa nu merita sa te lupti ptr ei
          Daca le spui adevarul o sa te creada „nebun”……. Asa ca fuck everybody

    • cioară borâtă, marș de croncăne la tăpălabă-n poală… Vierme waxerist ce ești.

  2. Qatar, uroborus…, paine si circ… ce coincidenta. Din nou, ce coincidenta.
    Asa vor ei, dar nu iese cum vor ei, va iesi cum vrea Domnul Cerurilor, Dumnezeul cel viu, Adevarul si Cuvantul Tatălui.

  3. Echipa de maimuțe a jucat 70 de minute fotbal american. Trecea mingea dar nu și argentinianul care era luat în brate și trântit la pământ. Iar nenorocitul de polonez avea nisip în ochi. Dar a văzut 11 metri când o maimuță a șutat la întâmplare și a lovit mana unui argentinian, cu spatele la maimuță și la minge, in cădere din săritură. Normal ca în asemenea poziție nimeni nu poate tine mâinile pe lângă corp. Ideea este ca nici vorba de intenție sa pună mana, ca nici nu văzuse mingea. Dar polonezul nenorocit a așteptat pretextul, nici nu a vrut sa revadă faza. Însă loviturile de departajare nu au mai putut fi trucate. Bravo Argentina. Bravo Messi.

  4. Pe mine ma uns la suflet văzând,ul pe globalistu Macron cum era purtat de la agonie la extaz ,iar într,un final a primit lovitura de gratie Franța câștigând de departe meritat Argentina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger