AcasăSPORTMessi şi-a "înşelat" soţia: cu cine a fost văzut în pat! Argentinianul,...

Messi şi-a „înşelat” soţia: cu cine a fost văzut în pat! Argentinianul, nedespărţit de trofeul Cupei Mondiale 2022 (VIDEO)

Messi şi-a "înşelat" soţia: cu cine a fost văzut în pat! Argentinianul, nedespărţit de trofeul Cupei Mondiale 2022

Lionel Messi lasă impresia că a fost obsedat de câştigarea Cupei Mondiale 2022. Starul „pumelor” a dormit în pat cu trofeul câștigat în Qatar, dar a reușit și să doboare un record. Colajul pe care l-a postat pe Instagram a devenit rapid cea mai apreciată imagine din istoria rețelelor sociale.

După ce l-a ținut lângă el pe teren, în vestiar, în avion și la festivitatea din Buenos Aires, Messi s-a fotografiat cu trofeul și în pat, în timp ce dormea.

I-a călcat pe urme lui Maradona

Lionel Messi a fost fotografiat pregătindu-se de somn, având lângă el prețiosul trofeu câștigat după finala dramatică cu Franța, decisă în urma loviturilor de departajare. Atacantul a marcat de două ori în timpul regulamentar, dar a și deschis seria loviturilor de la 11 metri.

„Puricele” a obținut, în sfârșit, trofeul pe care și l-a dorit cel mai mult în carieră. Cu toate acestea, cabinetul de trofee colective obținute de Messi este incomplet.

Comparat în permanenţă cu marele Diego Armando Maradona, care a câştigat Cupa Mondială în 1986, Lionel Messi şi-a văzut şi el, aşadar, visul cu ochii, în Qatar.

author avatar
Andrei Ștefan
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger