AcasăSPORTMessi şi-a "înşelat" soţia: cu cine a fost văzut în pat! Argentinianul,...

Messi şi-a „înşelat” soţia: cu cine a fost văzut în pat! Argentinianul, nedespărţit de trofeul Cupei Mondiale 2022 (VIDEO)

Messi şi-a "înşelat" soţia: cu cine a fost văzut în pat! Argentinianul, nedespărţit de trofeul Cupei Mondiale 2022

Lionel Messi lasă impresia că a fost obsedat de câştigarea Cupei Mondiale 2022. Starul „pumelor” a dormit în pat cu trofeul câștigat în Qatar, dar a reușit și să doboare un record. Colajul pe care l-a postat pe Instagram a devenit rapid cea mai apreciată imagine din istoria rețelelor sociale.

După ce l-a ținut lângă el pe teren, în vestiar, în avion și la festivitatea din Buenos Aires, Messi s-a fotografiat cu trofeul și în pat, în timp ce dormea.

I-a călcat pe urme lui Maradona

Lionel Messi a fost fotografiat pregătindu-se de somn, având lângă el prețiosul trofeu câștigat după finala dramatică cu Franța, decisă în urma loviturilor de departajare. Atacantul a marcat de două ori în timpul regulamentar, dar a și deschis seria loviturilor de la 11 metri.

„Puricele” a obținut, în sfârșit, trofeul pe care și l-a dorit cel mai mult în carieră. Cu toate acestea, cabinetul de trofee colective obținute de Messi este incomplet.

Comparat în permanenţă cu marele Diego Armando Maradona, care a câştigat Cupa Mondială în 1986, Lionel Messi şi-a văzut şi el, aşadar, visul cu ochii, în Qatar.

author avatar
Andrei Ștefan
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...
proger