AcasăSPORTMessi s-a accidentat. Rateaza amicalul cu Dinamo?

Messi s-a accidentat. Rateaza amicalul cu Dinamo?

Lionel Messi ar putea lipsi de la amicalul pe care echipa sa il va disputa impotriva echipei romanesti Dinamo Bucuresti. Acesta s-a accidentat la un antrenament, devenind incert pentru tot restul verii.

Starul Barcelonei, Lionel Messi, s-a accidentat luni seara in timpul unui antrenament, fiind declarat incert pentru restul verii.

Astfel, exista posibilitatea ca acesta sa nu mai joace in amicalul impotriva echipei Dinamo Bucuresti.

Potrivit oficialilor catalani, care au postat un anunt pe site-ul clubului, in urma ecografiei s-a stabilit ca jucatorul a suferit o inflamare intramusculara, fapt ce a condus la neincluderea acestuia in lotul pentru amicalul de marti seara, din Germania, impotriva echipei Hamburg SV.

In cauza, medicii au spus ca acesta va avea nevoie de mai multe zile de odihna, participarea sa la amicalele cu o selectionata din Tanger, cu Manchester United si cu Dinamo fiind decisa doar de modul in care fotbalistul isi va reveni.

Dat fiind faptul ca acesta nu va fi pe teren in timpul meciului cu echipa germana, FC Barcelona a pierdut si bonusul de 400.000 de euro pe care l-ar fi primit, conform unei clauze, daca jucatorul argentinian ar fi jucat.

author avatar
Ionut Zgimbau
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger