AcasăSPORTMessi falimenteaza Grecia

Messi falimenteaza Grecia

Argentinianul Lionel Messi, vedeta formatiei FC Barcelona, a pus umarul la falimentarea Greciei, fotbalistul obtinand 400.000 de euro pentru aparitia de pe coperta “Esquire Greece”.

Obisnuit cu tinutele sport, starul catalanilor a trebuit sa faca o schimbare majora pentru pictorialul Esquire. Messi apare pe coperta intr-o costumatie business impecabila, iar pentru una dintre pozele centrale abordeaza o tinuta a la James Bond.

Pictorialul, realizat cu sprijinul celor de la Dolce&Gabbana, se pare ca l-a istovit pe argentinian, Messi fiind menajat de la primul antrenament programat ieri de antrenorul Josep Guardiola. Tehnicianul nu s-a putut baza nici pe Sergio Busquets, care s-a ales cu 15 puncte de sutura dupa taietura suferita la genunchi in meciul cu Real Sociedad de sambata, castigat cu 2-1 de catalani.

 Altfel, pentru a-i face pe elevii sai sa mai uite de programul infernal si greselile de arbitraj, Guardiola si-a dus echipa, duminica seara, la spectacolul “Mizerabilii”, in care rolul principal este interpretat de Daniel Diges, reprezentantul Spaniei la Eurovision 2010.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger